Obavijesti

Sport

Komentari 21

Island četvrti put bez pobjede, Ronaldo i Portugalci uvjerljivi...

Island četvrti put bez pobjede, Ronaldo i Portugalci uvjerljivi...
1

Niti četvrtu utakmicu zaredom Island nije uspio doći do pobjede. U posljednjoj prijateljskoj utakmici remizirali s 2:2 protiv Gane. Treći protivnik Dalićevih izabranika poveo je već u šestoj minuti...

VIDEO

Nakon što je Engleska u prvoj pripremnoj utalmici svladala prvog protivnika Hrvatske, Nigeriju s 2:1, gordi albion je slavio i u posljednjoj provjeri prije Svjetskog prvenstva.

U relativno promiješanom sastavu u odnosu na utakmicu s Nigerijom, Southgateovi izabranici su golovima Rashforda Welbecka 2:0 bili bolji od Kostarike. Do prve prilike došli su domaćini u devetoj minuti kada je Phil Jones uzdrmao gredu, međutim četiri minute kasnije, Englezi su poveli golčinom Rashforda.

Mladi napadač Manchester Uniteda primio je loptu na 25 metara te savršenim udarcem pogodio suprotne rašlje Navasovog gola, koji je loptu mogao samo ispratiti pogledom. Konačan rezultat postavio je u 79. minuti Danny Welbeck koji je glavom u mrežu pospremio asistenciju Allija.

Portugal je upisao uvjerljivu 4:0 pobjedu protiv Alžira. Poveli su domaći u 17. minuti kada je Bernardo Silva sjajno pripremio loptu za Guedesa koji je s 11 metara pospremio loptu u mrežu. U 37. minuti Ronaldo je prošao po lijevoj strani i ubacio loptu u sredini gdje je na pravom mjestu bio Fernandes.

Konačan rezultat postavio je Guedes u 55. minuti, a Valencijinom napadaču bio je ovo drugi gol na utakmici. Zatresli su domaćini mrežu još jednom, no gol Joaoa Marija nije priznat jer je prethodno igrao rukom. 

Cristiano Ronaldo je igrao do 74. minute, dok je Dinamov Soudani u igru ušao u 86. minuti.

Niti četvrtu utakmicu zaredom Island nije uspio doći do pobjede. U posljednjoj prijateljskoj utakmici remizirali s 2:2 protiv Gane. Treći protivnik Dalićevih izabranika poveo je već u šestoj minuti kada je Arnasonov udarac glavom u vlastitu mrežu preusmjerio Thomas Partey. U 40. minuti Islanđani su povećali svoje vodstvo. Sigurdssonov udarac zaustavio je vratar Ati, a na odbijenu loptu naletio je Finnbogason, koji je bez problema posprema u nebranjenu mrežu.

Gosti su bolje otvorili drugo poluvrijeme, a do smanjenja zaostakta došli su u 66. minuti kada je precizan bio Kasim. Island se potom potpuno povukao i njihovu pasivnu igru kaznio je Partey u 87. minuti.

Urugvaj je s 3:0 bio bolji od Uzbekistana golovima De Arrascaete u u 32. minuti, Suareza u 54. i penala i Gimeneza u 73. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske