Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ispao u Kupu od drugoligaša pa se skoro potukao s navijačima: Berardija su morali zaustavljati

Ispao u Kupu od drugoligaša pa se skoro potukao s navijačima: Berardija su morali zaustavljati

Ponajbolji igrač Sassuola umalo se fizički obračunao s navijačem koji ga je provocirao, a pitanje je kako će ga navijači dočekati na idućoj domaćoj utakmici nakon ovakvog ekscesa

Talijanski prvoligaš Sassuolo u prvom je kolu tamošnjeg Kupa ispao od drugoligaša Modene (3-2), a navijači 'zeleno-crnih' tim su rezultatom bili frustrirani te vrijeđali navijače. Domenico Berardi (28) odrastao je u klubu i takve mu stvari teško padaju, a ovaj se put nije mogao suzdržati da ne uzvrati.

Krilni napadač Sassuola pokušao je mirno proći pored navijača i ne odgovarati na provokacije, ali onda mu je prekipjelo i krenuo je u fizički obračun. Zaustavili su ga ljudi pokraj njega, no on im je zatim pobjegao i 'krenuo u lov', ali su njega ipak uhvatili prije nego što je uspio šakama poručiti što ima navijačima koji su ga vrijeđali.

Serie A - AC Milan v U.S. Sassuolo

Prema boji opreme, izgleda da je stručni stožer Modene spasio stvar, a na kraju se u sve morala uključiti i policija. Berardi se nekako smirio, a situacija je prošla bez većih posljedica. No, pitanje je kako će navijači dočekati Berardija na prvoj sljedećoj utakmici nakon ovakve situacije.

Podsjetimo, za spomenutog su se talijanskog reprezentativca interesirali mnogi europski klubovi, ali nikad nije napustio 'čizmu'. Nosio je i dres Juventusa, a u talijanskoj reprezentaciji odigrao je 24 utakmice i zabio šest golova.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU