Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
114 komentara

Isprebijala manijaka jer je pred djevojčicom (12) masturbirao

Joyce Vieira se uputila na policiju, prijavila muškarca, a onda sve ispričala za brazilske medije. Manijak je ubrzo pušten na slobodu, a protiv njega je podignuta prijava zbog spolnog uznemiravanja na javnom mjestu

Foto: Twitter/Instagram
114 komentara

Upozorila ga je da prestane to činiti pa priznala da je izgubila kontrolu nad sobom kada je odbio i još k tome dobacio seksistički komentar. Muškarca koji je masturbirao u javnosti pred njom i njezinom kolegicom dok su pozirale ispred fotoaparata je udarila, a kada joj je ovaj vratio, potpuno ju je obuzelo i isprebijala ga k'o vola u kupusu.

Brazilska amaterska MMA borkinja Joyce Vieira (27), poznata i pod nadimkom Princeza Fiona te vlasnica crnog pojasa u BJJ-u, "izrepetirala" je seksualnog manijaka, koji je potom pobjegao, a nakon što se cijeli incident smirio, Joyce je saznala da je manijak masturbirao i pred 12-godišnjom djevojčicom.

Uputila se na policiju, prijavila nemili događaj, a onda sve ispričala za brazilske medije. Manijak je ubrzo pušten na slobodu, a protiv njega je podignuta prijava zbog spolnog uznemiravanja na javnom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Joyce Vieire

- Nažalost, posljednjih mi se dana javilo puno žena koje su mi kazale da su se našle u sličnim situacijama i da su se bojale prijaviti svoje zlostavljače. Kazne moraju biti mnogo oštrije, mnoge su sve prešutjele iz straha jer su znale da će ti isti ljudi uskoro ponovno šetati ulicama - rekla je Brazilka.

Naši partneri pišu
Message