Obavijesti

Sport

Komentari 321

Istra srušila Hajduk, Tudor se nada da će mu doći pojačanja

Istra srušila Hajduk, Tudor se nada da će mu doći pojačanja
6

Nogometaši Istre slavili su protiv Hajduka s 1-0 na Aldo Drosini u 7. kolu HNL-a. Jedini gol na utakmici zabio je Jo u 20. minuti susreta. Istra je zasluženo pobijedila

VIDEO

Istra je jedna od momčadi u ligi koja igra najbolji nogomet. Imaju dobrog trenera i dobre igrače. Sviđa mi se Pamićeva momčad, rekao je trener Hajduka Igor Tudor uoči utakmice protiv Puljana.

Kao da ga njegovi igrači nisu ozbiljno shvatili. Istra je srušila Hajduk na Aldo Drosini 1-0. Jedini gol na susretu zabio je Jo u 20. minuti susreta. Bila je to sjajna akcija domaćih, Radonjić je ušao iza leđa obrane Hajduka i pronašao samog Brazilca na drugoj stativi kojem nije bilo teško pogoditi praznu mrežu.

Istra je igrala pametno, odlično je to izgledalo. Pamićeva momčad čekala je Hajduk i preko kontri radila Splićanima puno problema. Najbolji pojedinac u redovima Istre bio je Jo za kojeg Splićani nisu imali recept. Hajduk je u prvom dijelu izgledao beskrvno. Splićanima je bilo teško nadomjestiti izostanak Caktaša i Kouassija.

U drugom je dijelu Hajduk zaigrao nešto agresivnije i to se odmah vidjelo na terenu. Hajduk je imao inicijativu, stvorio je par šansi, ali nije uspio pronaći put do mreže. Istra je mogla slaviti i uvjerljivije, ali Jo je promašio zicer, a jednu loptu na putu do Hajdukove mreže zaustavila je stativa. 

Hajduk je već izgubio korak s Dinamom, a "bile" očekuju još dva uzastopna gostovanja (Lokomotiva i Osijek).

- Publika nas je nosila do pobjede. Dobili smo veliki Hajduk. Neke smo bodove dosad nesretno izgubili, a sad nam se to vratilo. Možda je i Hajduk danas zaslužio bod, ali tako je to u nogometu - rekao je Igor Pamić nakon utakmice, prenosi Glas Istre.

Tudor: Rekao sam već, nemamo kvalitetu

Gostujući trener Igor Tudor nakon utakmice je rekao:

- Nije lako kad imaš mlade igrače koji su još lani igrali u juniorima ili Stobreču. Istri je lakše s takvim igračima jer nemaju pritisak. Rekao sam već, nemamo kvalitetu da riješimo situacije kad se suparnik brani s 10 igrača - rekao je Igor Tudor i dodao:

- Nadam se da će nam doći pojačanja.

HNL, 7. kolo: 

Istra - Hajduk 1-0

LIVE, Istra - Hajduk:

94' Gotova je utakmica. Istra slavi veliku pobjedu protiv Hajduka.

90' Kiš je u rekordnom roku sakupio dva žuta kartona i snage su izjednačene.

80' Stativa spašava Hajduk! Sjajna akcija Istre, ali okvir gola spasio je goste iz Splita.

79' Hajduk ima igrača više! Čagalj je dobio drugi žuti karton, iako nije baš jasno zbog čega. To samo sudac zna.

66' Jo je bio sam pred Kalinićem, brani golman Hajduka!

55' Istra se ne povlači. Domaći se i dalje nadigravaju s Hajdukom i dobro im ide. 

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

45' Gotovo je prvo poluvrijeme. Istra protiv Hajduka vodi 1-0. Hajduk je u posljednjoj minuti prvog dijela imao najbolju šansu na utakmici. Andrijašević je bio sam pred golmanom domaće momčadi, ali pucao je ravno u Ježinu.

35' Ne staje Istra, umalo je bilo 2-0. Odlično igra momčad Igora Pamića. Hajduk zasad ne uspijeva opasnije zaprijetiti.

20' GOOOOOOL! Istra vodi 1-0! Radonjić se sjajno ubacio iza obrane Hajduka i pronašao samog Joa na drugoj stativi. Jo je zabio u praznu mrežu.

1' Počela je utakmica u Puli. Istra igra u sljedećem sastavu: Ježina – Franjić, Budicin, Obšivač, Woon – Batarelo, Blagojević – Miličević, Križman, Jo – Radonjić. Hajduk nastupa u ovom sastavu: Kalinić – Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović – Sušić, Anđelković, Pašalić – Andrijašević, Maglica, Mujan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 321
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu