Obavijesti

Sport

Komentari 24

Istra golom Sandija Križmana uzela tri boda u Parku mladeži

Istra golom Sandija Križmana uzela tri boda u Parku mladeži
4

Sandi Križman je u 23. minuti primio loptu na nekih 25 metara, napravio korak, dva naprijed i onda odličnim udarcem zabio u mrežu Zagorca za vodstvo Istre 1-0

VIDEO

U posljednjoj utakmici 11. kola Prve HNL Split je na Parku mladeži izgubio od Istre 1-0.

Prvu veliku priliku na utakmici imali su gosti u 15. minuti. Nakon greške obrane Splita, Jo je dao loptu za Havojića, ali je bio prekratak pa je propala vrlo izgledna prilika za Istru.

Ipak, ono što su propustili u 15. minuti, Puljani nisu osam minuta kasnije. Sandi Križman je primio loptu na nekih 25 metara, napravio korak, dva naprijed i onda odličnim udarcem pogodio za vodstvo Istre 1-0.

Split je tek u nastavku utakmice proigrao, a prvu priliku imali su u 51. minuti, ali je udarac Vojnovića s ruba šesnaesterca otišao pored desne stative.

Vojnović se i u 58. minuti našao u odličnoj prilici, ali ovog puta je njegov udarac glavom ispod prečke izvadio golman gostiju.

Splitovci su u 68. minuti pogodili i stativu. Nakon ubacivanja Bellea s lijeve strane, lopta je promijenila smjer i završila na stativi.

Do kraja utakmice Istra je sačuvala netaknutu mrežu te tako odnijela sva tri boda s Parka mladeži.

Trener domaće momčadi Stanko Mršić bio je deprimiran nakon poraza.

- Nismo nastavili niz od pet utakmica bez poraza. Nažalost poraz je došao u najgorem trenutku, uoči gradskog derbija s Hajdukom. Znao sam da će biti teško, Istra igra zatvoreno i čeka da nas ugrozi iz kontre i to im je pošlo za rukom. U prvom dijelu igrali smo jako loše, a u drugom smo uz nekoliko promjena došli do šansi, ali više od dvije stative nismo pogodili - rekao je Mršić

Za razliku od Mršića trener Istre Igor Pamić je bio zadovoljan, kako i ne bi kad momčadi koje vodi redovito dobro prolaze i protiv Hajduka i protiv Splita.

- U Splitu se lijepo osjećamo. I Split i Hajduk igraju otvoreno, što nam odgovara i zaslužili smo ovu pobjedu. Mnogi misle da kod nas teku med i mlijeko, no imamo i mi svojih problema. Zadnju plaću primili smo za svibanj i nije lako raditi u takvom okruženju - rekao je Pamić, a na pitanje vidi li se na klupi Dinama nakon Branka Ivankovića, kome ide loše, diplomatski je odgovorio:

- Što mi fali u Istri? Živciram se, nerviram, borim za bodove i pitanje bi li se navikao sjediti mirno na klupi Dinama u odijelu i tako voditi momčad - nasmijao se dobro raspoloženi Pamić.

Split je na petom mjestu s 15 bodova, dok je Istra mjesto ispod s bodom manje.

Uspavanka u Zadru: 'Čuo sam da smo zabili regularan gol...'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz