Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ivan Rakitić: Neopisiv je osjećaj nakon takvog gola

Ivan Rakitić: Neopisiv je osjećaj nakon takvog gola
4

Hrvatski reprezentativac startao je od prve minute u srazu s Borussijom Dortmund. Felixu Magathu zahvalio se fenomenalnim golom za pobjedu 2-1

VIDEO

Ovo je gol mjeseca, uskliknuo je Borussijin trener Juergen Klopp nakon fenomenalnog pogotka Ivana Rakitića u 83. minuti kojim je donio pobjedu Schalkeu nad dortmuntskom Borussijom (2-1) u petak navečer. 'Raketa' je bio u euforiji, ali je uvijek bio i ostao skroman.
- Ne bih baš rekao da je bio gol mjeseca, ali mi to svakako laska. Neopisiv je osjećaj nakon odlučujećeg pogotka. Naježio sam se od potpore navijača. Hvala im još jednom na bodrenju.
No stvari za mladog A i B reprezentativca nisu počele na najbolji način. Drugo poluvrijeme tek je počelo, a Rakitić je u 47. minuti srušio Valdeza u svom šesnaestercu nakon čega je sudac dosudio penal.
- Namjera mi je bila pomoći Marcelu Bordonu, no nespretno sam po nozi zahvatio Nelsona Valdeza. Takve se stvari ne smiju događati, morat ću na tome poraditi. 
Trener Felix Magath dolaskom na klupu Schalkea nije davao dovoljno prilika Rakitiću koji je u jednom trenutku razmišljao o napuštanju kluba jer se navodno našao na transfer listi zbog rezanja troškova u klubu. No, te su stvari daleko iza njega. Dobio je priliku od prve minute koju je iskoristio na pravi način.
 - Trener je osoba vrijedna poštovanja, a ja pokušavam primijeniti ono što mi govori. Kazao mi je da moram promijeniti mentalitet, da ne smijem biti tako opušten. Nadam se da je ova utakmica bila tek početak onoga što trener od mene traži i onoga što ja znam da mogu dati. Kako se čini, težak rad dolazi na naplatu - zaključio je 'Raketa' u intervjuu za službenu stranicu kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad