Obavijesti

Sport

Komentari 7

Ivan Tomečak: Očekujem nove pobjede i duplu krunu

Ivan Tomečak: Očekujem nove pobjede i duplu krunu
1

Ivan Tomečak sa svoja je dva gola i asistencijom preokrenuo rezultat protiv Cibalije u Vinkovcima, a tek ujutro je postao svjestan težine golova...

VIDEO

Nakon utakmice nisam bio ni svjestan što sam napravio. Tek sam sad svjestan što sam napravio u Vinkovcima. Nisam spavao cijelu noć. Jedva čekam da dođem doma i da legnem. Pogledajte, vide mi se još i podočnjaci, rekao je oko 13 sati vidno umorni, ali ponosni mladi desni bek Dinama Ivan Tomečak.
Mladić je dijete Dinama i ovi golovi sigurno su mu ispunjenje sna. Odlučio je važnu utakmicu, a trener ide toliko daleko da je rekao kako ova pobjeda znači i obranu naslova prvaka. Čestitke na adresu mladog čudotvorca ne prestaju stizati.
- Primio sam brdo SMS-a, svi čestitaju. Morao sam isključiti mobitel jer još dolaze. Ne znam kad sam zadnji put zabio dva gola u jednoj utakmici. Mislim da je to bilo u mlađim kategorijama, no ne sjećam se na kojoj utakmici - priča Ivan.
Naravno pohvale su stizale sa svih strana od trenera i igrača. Je li mu čestitao i izvršni dopredsjednik kluba Zdravko Mamić?
- Nisam još razgovarao sa Zdravkom - kaže Tomečak te dodaje još poneki detalj prije ulaska u igru:
- Trener me poslao na zagrijavanje još prije kraja poluvremena. Prilikom ulaska u igru rekao mi je da idem prema naprijed na sve ili ništa. Kod 2-0 svi igrači bi htjeli sve učiniti za preokret pa tako i ja. Jedva sam čekao da uđem i pokušam preokrenuti rezultat.
Znali ste za poraz Hajduka od Osijeka prije početka utakmice u Vinkovcima. Je li vam njihov poraz stvorio pritisak ili je bio dodatni motiv?
- Svejedno mi je kako Hajduk igra. Očekujem duplu krunu i nastavak pobjeda - završio je Tomečak.
Dinamo u utorak već očekuje nova utakmica, no ova je prijateljskog karaktera. "Modri" će u Križevcima s istoimenim domaćinom odigrati utakmicu u sklopu proslave 100. godišnjice kluba. Susret počinje u 16.30 sati.

PLODNO '89. GODIŠTE
Dinamovi klinci rođeni 1989. godine odlično su startali u prvoj momčadi "modrih". Tomečak, Badelj, Lovren i Bagarić bili su članovi momčadi koja je 2004. godine osvojila drugo mjesto na neslužbenom europskom klupskom prvenstvu. Iste godine ta momčad je bila i treća na svijetu na natjecanju u Manchesteru, a igralo se na kompleksima velikog Manchester Uniteda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika