Obavijesti

Sport

Komentari 19

Ivica: Glupo sam pogriješio i sad mi je žao gledatelja...

Ivica: Glupo sam pogriješio i sad mi je žao gledatelja...
4

Ivica Kostelić skijao je prvi puta nakon operacije meniska desnog koljena. Na Snježnoj kraljici po prvi puta nije uspio izboriti drugu vožnju slaloma

VIDEO

Slalom livada. To je definitivno najteži dio slaloma. I zato je Crveni spust poseban u odnosu na ostale utrke Svjetskog kupa, najavio je Ivica Kostelić treći muški slalom na Sljemenu.
Na žalost, naš skijaš nije uspio doći do druge vožnje. I to upravo "zahvaljujući" - slalom livadi. Sestra Janica prekrila je oči u ciljnoj ravnini nakon što je promašio vrata, majka Marica također je bila potištena.
- Tko je kriv? Ja sam kriv. Podcijenio sam stazu i to je to. Pustio sam skije da me vode i kada sam uočio vrata, bilo je kasno. Glupa greška - kazao je 30- godišnji Zagrepčanin.
Utrka od čak 64 vrata jedna je od najtežih u Svjetskom kupu.
- Dva puta sam bio drugi i sada mi je jako žao što nisam barem uspio izboriti drugu vožnju. Ali, što je tu je. Žao mi je ovih nekoliko tisuća gledatelja koji su vjerojatno malo razočarani - izjavio je naš najbolji skijaš, koji je prije mjesec dana po osmi puta operirao menisk desnog koljena.
Ozljedu nije spominjao.
- Koljeno? Dobro je. Nisam ga osjetio. Koljeno ne boli i to je dobar znak. Nekad sam znao podleći adrenalinu i skijati potrganih koljena, a to bih poslije uočio u ciljnoj ravnini. Sada je sve u redu - rekao je srebrni s Olimpijskih igara u Torinu 2006. godine.
Posljednji nastup u slalomu Ivica je imao sredinom studenog u Leviju.
- Ne, to nema veze što gotovo dva mjeseca nisam skijao slalom. Glupa greška, isključivo to. Sam sam si kriv - zaključio je neutješni Ivica, koji je ipak smogao snage potpisati koji autogram u ciljnoj ravnini.
- Poslije Sljemena idem u Wengen gdje ću dobiti injekciju i u spustu testirati koljeno - najavio je Ivica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti