Obavijesti

Sport

Komentari 26

Ivica i Natko zbog loših uvjeta propustili su trening spusta

Ivica i Natko zbog loših uvjeta propustili su trening spusta
1

Ovaj trening spusta dio je pripreme skijaša za superkombinaciju koja će se u Sočiju voziti u petak. Međutim, na stazi su bili loši uvjeti zbog visokih temperatura

VIDEO

Hrvatski skijaši Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim propustili su u utorak trening spusta na stazi Roza Hutor u Sočiju.

Ovaj trening spusta dio je pripreme skijaša za superkombinaciju koja će se u Sočiju voziti u petak. Međutim, danas su uvjeti na stazi Roza Hutor bili daleko od idealnih zbog visokih temperatura, pa je trening uz Kostelića i Zrnčić Dima preskočio i dobar dio drugih skijaša.

Stazom se spustilo samo 27 od 56 skijaša, a najbrži je s vremenom 1:56.42 bio Amerikanac Bode Miller. On je drugoplasiranog Norvežanina Aleksandera Aamodta Kildea ostavio 66 stotinki, a trećeplasiranog Španjolca Paula de la Cuestu za 82 stotinke.

Superkombinacija u petak kreće u 8 sati vožnjom spusta, a odluka o medaljama past će u slalomu koji je na rasporedu u 12.30 sati.

Malec i Dadić nastup završili u kvalifikacijama sprinta

Vedrana Malec drugi je nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju završila u kvalifikacijama. Naime, u utorak je na rasporedu bio sprint, a hrvatska skijašica-trkačica završila je na 61. mjestu od ukupno 67 natjecateljica.

U četvrtfinale je prošlo 30 najboljih, a Malec je u cilj ušla s vremenom 2:54.60, što je bilo za 22.53 sekunde sporije od najbrže Norvežanke Maiken Caspersen Falle te za 14.43 sekunde sporije od 30. Hanne Kolb, koja je kao posljednja izborila četvrtfinale.

U istoj disciplini, ali u kod muškaraca, u kvalifikacijama je zapeo i Edi Dadić. On je stazu prošao u vremenu 3:52.89 što mu je na kraju bilo dovoljno za 69. mjesto od ukupno 86 skijaša-trkača.

Četvrtfinale je Dadiću izmaknulo za nešto više od 15 sekundi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo