Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ivica Zubac igrao nezapaženo, Šarića nisu ni ubacivali u igru...

Ivica Zubac igrao nezapaženo,  Šarića nisu ni ubacivali u igru...

Dario Šarić nije odigrao ni sekunde u zadnjih pet od osam utakmica Golden State Warriorsa, a kada bi ušao u igru, onda bi se na parketu zadržao svega nekoliko minuta

VIDEO

Los Angeles Clippersi Ivice Zubca su sinoć na gostovanju s 125-117 svladali Portland Trail Blazerse, a hrvatski je košarkaš ostvario skroman učinak. Clipperse je do pobjede vodio Paul George s 31 košem, a Kawhi Leonard je dodao 22 koša. Terance Mann ubacio je 20 koševa, a James Harden 15 koševa i 10 asistencija za Clipperse.

Ivica Zubac je u 17:56 minuta na terenu ubacio šest koševa (šut iz igre 3/3) uz osam skokova, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu. 

Scoot Henderson upisao je 24 poena i 10 asistencija za Trail Blazerse (19-51), koji su izgubili pet uzastopnih utakmica i devet od zadnjih 11.

Šarić opet nije ulazio u igru

Indiana Pacersi su u San Franciscu nadigrali s 123-111 Golden State Warriorse.  Pascal Siakam postigao je 25 koševa, uhvatio 16 skokova i ubacio šest asistencija za Pacerse, a Tyrese Haliburton postigao je 15 od svojih 26 koševa u drugom poluvremenu.

Kod Warriorsa najbolji je bio Steph Curry s 25 ubačaja, od čega je šest trica. Klay Thompson je dodao 17 koševa, a Dario Šarić nije konkurirao za sastav Warriorsa koji su deseti na Zapadu. Šarić nije odigrao ni sekunde u zadnjih pet od osam utakmica Golden State Warriorsa, a kada bi ušao u igru, onda bi se na parketu zadržao svega nekoliko minuta

New Orleans Pelicans su sa 111-88 bili bolji od domaćih Miami Heata, a  CJ McCollum je ubacio 30 koševa za pobjedničku momčad.

New Orleansima (43-27), koji su peti na Zapadu, ovo je bila osma pobjeda u zadnjih deset utakmica. Također, to je prva pobjeda Pelicansa u Miamiju od prosinca 2017. Heat je pobijedio Pelicanse ukupno sedam puta zaredom. Kod Miamija (38-32), sedmog na Istoku, najbolji je sa 17 ubačaja bio Jimmy Butler.

Minnesota bolja od Cavsa

Treća momčad zapadne konferencije Minnesota Timberwolves su u Minneapolisu sa 104-91 svladali trećeplasirane u istočnoj konferenciji Cleveland Cavalierse.

Mike Conley ubacio je 21 koš, a Anthony Edwards 16 koševa, 13 skokova i pet asistencija za Minnesotu (48-22). Naz Reid ubacio je 18 koševa, a Rudy Gobert završio je s 14 skokova uz devet koševa i dvije blokade.  Darius Garland ubacio je 19 poena za Cleveland (43-27). 

Prva momčad Istočne konferencije Boston Celticsi produžili su svoj pobjednički niz na osam utakmica pobjedom u gostima od 129-102 nad Detroit Pistonsima. Jaylen Brown ubacio je 33 koša, a Payton Pritchard je imao 20 koševa i devet asistencija za Celticse (56-14). Derrick White i Kristaps Porzingis su dodali po 19 koševa svaki.

James Wiseman predvodio je Pistonse (12-58), koji su izgubili pet uzastopno, s 24 koševa i devet skokova. 

Toronto izgubio devet u nizu

Oklahoma City Thunder su u gostima porazili Toronto Raptorse sa 123-103, a do pobjede ih je s 23 koša predvodio Shai Gilgeous-Alexander. Chet Holmgren dodao je 18 koševa i 10 skokova za Thunder (49-20), koji je slavio četvrti put u nizu. 

Gradey Dick zabio je 21 koš  Raptorse (23-47), kojima je ovo deveti uzastopni poraz. 

Los Angeles Lakersi su pobijedili Philadelphia 76erse (38-32) s 101-94.  Anthony Davis zabio je 23 koševa i uhvatio 19 skokova za Lakerse. 

U susretu San Antonio Spursa (15-55) i Memphis Grizzliesa (24-47) potonji su slavili 99-97. Rookie Victor Wembanyama zabio je 31 koš i upisao 16 skokova za Spurse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju