Obavijesti

Sport

Komentari 36

Ekskluzivno iz Real Madrida: Evo što kažu o produljenju ugovora Luke Modrića do 2023.

Ekskluzivno iz Real Madrida: Evo što kažu o produljenju ugovora Luke Modrića do 2023.

Marca je u ponedjeljak objavila kako će "kraljevski klub" udovoljiti želju kapetanu "vatrenih" za novim ugovorom. Dopisnik 24sata iz Španjolske donosi rekaciju iz Kraljevskog kluba

VIDEO

Real Madrid trenutačno ne razmatra produženje ugovora s Lukom Modrićem s kojim ima potpisanu suradnju do 30. lipnja, a ta će tema doći na red kada sezona odmakne malo dalje, rekao je u utorak dužnosnik "kraljevskog kluba".

Španjolske novine Marca su odmah nakon pobjede Hrvatske od 1-0 nad Rusijom, u kojoj je kapetan Modrić odigrao 90 minuta, izvijestile kako "Real Madrid već razmišlja o produženju njegovog ugovora".

"Hrvat će uskoro vidjeti produženje ugovora do 30. lipnja 2023. godine", naveo je taj list sa sjedištem u Madridu ne navodeći izvor informacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Hrvatska na Maksimiru uoči Malte VIDEO

- To je špekulacija -  rekao je dužnosnik Real Madrida za 24sata.

- Dok još malo ne odmakne sezona, ta tema neće biti razmatrana - dodao je.

Real Madrid je dosad odigrao 12 od ukupno 38 prvenstvenih utakmica te početne četiri utakmice Lige prvaka, a španjolski kup još nije počeo.

Modrić je s 36 godina najstariji igrač Real Madrida, a iza njega su 402 utakmice u bijelom dresu momčadi sa Santiago Bernabéa. Uprava mu je 25. svibnja bila produžila ugovor koji je istjecao 30. lipnja ove godine. Tada je dobio novi jednogodišnji ugovor do 30. lipnja 2022. godine.

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu

Trener Carlo Ancelotti, koji se ljetos vratio na klupu, zadovoljan je hrvatskim veznim igračem koji nastavlja igrati u početnoj postavi na sredini terena zajedno s Tonijem Kroosom i Casemirom. Njih trojica od 2015. igraju zajedno te se dobro slažu što je prije pet dana potvrdio brazilski reprezentativac Casemiro.

- Igranje s Modrićem i Kroosom je priveligija. Cijenit ću činjenicu da sam s njima igrao toliko dugo te ću pričati svojim unucima da sam mogao igrati s dvojicom tako izuzetnih igrača, dvjema ikonoma nogometa - izjavio je 29-godišnji Casemiro za portal ESPN.

Real Madrid se u španjolskom prvenstvu nalazi na drugom mjestu s bodom zaostatka za vodećim Real Sociedadom dok istovremeno zauzima prvo mjesto u skupini D Lige prvaka ispred Intera.

Luka Modrić je ove sezone nastupio u 11 od mogućih 16 utakmica, tijekom kojih je tri puta asistirao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.