Sport

Komentari 10

Izborniče danski, što ćemo sad? Brutalno je podcijenio Hrvatice pa mu se vratilo. S kamatama!

Izborniče danski, što ćemo sad? Brutalno je podcijenio Hrvatice pa mu se vratilo. S kamatama!

Jensen je poželio Hrvatice uoči utakmice za broncu na Euru. "Ništa novo ne moramo izmišljati da ih pobijedimo. Da nam ih je netko ponudio prije Eura, rekli bismo - da molim vas", rekao je. I gadno se zeznuo

Ne moramo ništa novog izmišljati da pobijedimo Hrvatsku. Pa da nas je itko pitao prije tri tjedna želimo li igrati za brončanu medalju s njima, rekli bismo im jedno veliko 'da, molim vas', tako da ćemo sigurno naći način za njih, rekao je Jesper Jensen.

Nekad danski rukometni reprezentativac, danas izbornik ženske reprezentacije, grubo je podcijenio Hrvatice u nedjeljnoj utakmici za broncu. I tako je gadno, gadno pogriješio.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Hrvatice slave broncu

Hrvatska je razbila domaćine Eura u Herningu 25-19 i ostavila ih u drugom dijelu nestvarnih 17 minuta bez gola. Na pobjedu Hrvatica kladionice su stavile koeficijent čak 10, a Dankinja 1,10, ali izabranice Nenada Šoštarića još su jednom opravdale nadimak "Kraljice šoka".

- Sve možete, ali ne možete nas dobiti prije nego što ste odigrali s nama. Pozdravljam sve Dance koji su prognozirali pobjedu. Može biti 100 posto za vas, ali to ne znači ništa - rekla je vođa ove reprezentacije Ćamila Mičijević.

- Kaj čovjek može reći nakon ovog, odigrali smo odličnu obranu i u napadu pametno. Imali smo strašnu motivaciju, zbog danskog izbornika koji je kao ekspert rekao, da ne budem bezobrazan, da imamo jedan posto šanse u današnjoj utakmici - rekao je prilično ironično izbornik brončanih cura pa dodao:

- Što se tiče njegove velike ekspertize i njegova znanja... Bio je izbornik reprezentacije i nije se plasirao niti na jedno natjecanje. I on se našao govoriti o našoj reprezentaciji... Ovo je više od povijesti, ovo je nešto što će ući u anale hrvatskog sporta, ne samo rukometa.

Eto ga, gospodine Jensen, pa idući put malo bolje razmislite što govorite...

Najčitaniji članci