Obavijesti

Sport

Komentari 59

Dalić: Pa ta Liga nacija samo mi je stvorila probleme! I opet ti Francuzi, a htio sam Talijane...

Dalić: Pa ta Liga nacija samo mi je stvorila probleme! I opet ti Francuzi, a htio sam Talijane...

Modrić je dobro, čuli smo se danas, nema simptome više, dodao je izbornik, a predsjednik HNS-a Kustić naglasio je: 'Ovo je dobra uvertira pred SP, da dobijemo Francusku i da odmjerimo snage s njima'

VIDEO

Osam puta igrali smo međusobno, nanijeli su nam bolne poraze u polufinalu SP-a 1998. godine te u finalu Mundijala prije tri godine i baš nikada ih nismo pobijedili. No, ples kuglica kao da magnetom privlači papiriće s imenima naših reprezentacija pa ćemo i sljedeće godine opet gledati velike okršaje između svjetskog prvaka i viceprvaka.

Pogledajte video: Izbornik Dalić nakon ždrijeba Lige nacija

Pokretanje videa...

Zlatko Dalić VIDEO

Hrvatska je doznala protivnike u trećem izdanju Lige nacija, a to će biti Francuska, Danska i Austrija. U usporedbi sa skupinama iz prethodna dva izdanja, ovaj put smo čak i najbolje prošli. Kada stavimo na stranu 'tricolore' koje nikada nismo pobijedili, Austrija i Danska su reprezentacije s kojima ćemo se moći potući. 

Zlatko Dalić zaplakao nakon pobjede na Poljudu

Izbornik Zlatko Dalić i ostala delegacija HNS-a gledali su prijenos ždrijeba uoči premijere filma o Miroslavu Ćiri Blaževiću pa je izbornik prokomentirao našu skupinu. 

- Elitna grupa, svaki protivnik je težak, ali nije loše. Ponovno Francuzi, ne možemo ih izbjeći. Mislim da bi bio red da ih pobijedimo. Protiv Austrije i Danske može se igrati. Mislim da je to sjajna grupa i da će nam biti dobra priprema za Svjetsko prvenstvo - rekao je Zlatko Dalić pa nastavio:

-  Liga nacija će nam biti dobra, uz dobre utakmice i za nas ovaj put lakše nego što nam je bilo prve dvije godine. Imamo se pravo nadati dobrom rezultatu.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Zlatko Dalić VIDEO
SP 2018, Francuska - Hrvatska

Hrvatska je osam puta igrala protiv Francuske, ali baš nikada nije slavila. Tricolori su bili bolji šest puta, a dvaput je bio remi. No, u godini SP-a imat ćemo priliku revanširati im se za sve poraze i otići puni samopouzdanja u Katar. A onda tko zna. Možda se i tamo sretnemo. Liga nacija bit će ujedno i sjajan test za 'vatrene' da vide koliko mogu protiv najboljih reprezentacija uoči Mundijala. 

- Uvijek je Liga nacija bila važna, ali ovaj put imamo protivnika po mjeri. Što se Francuza tiče, red je da ih pobijedimo. Htio sam Talijane, ali došli su oni i red je da im se revanširamo.

Hrvatska se nije najbolje provela u prethodna dva izdanja. U prvom izdanju bili smo posljednji iza Engleske i Španjolske, a prošle godine jedva smo ostali u elitnoj skupini zbog bolje gol razlike u odnosu na Švedsku.

- Liga nacija kao izborniku mi je napravila dosta problema jer nismo bili preuspješni, očekujem sada bolje i kvalitetnije rezultate, protivnici su po mjeri.

SP 2018, Hrvatska - Engleska

Jeste li se čuli s Lukom Modrićem?

- Jesam, dobro je, nema više simptome - zaključio je Dalić.

Ždrijeb je prokomentirao i predsjednik HNS-a Marijan Kustić. Izbornik kaže da je htio Italiju, ali Kustić kaže da su obojica priželjkivali upravo Francusku. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Marijan Kustić VIDEO

- Možemo biti zadovoljni. Ovo je dobra uvertira pred Svjetsko prvenstvo da dobijemo Francusku i da odmjerimo snage s njima. Što se tiče Austrije i Danske, mislim da će to biti dobre utakmice i zadovoljni smo ždrijebom. Kad smo razgovarali Zlatko i ja, priželjkivali smo Francusku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna