Obavijesti

Sport

Komentari 53

Izbornik Kanade o naslovnici 24sata: Moja žena će vas tražiti zbog toga. Nemam takav trbuh!

Izbornik Kanade o naslovnici 24sata: Moja žena će vas tražiti zbog toga. Nemam takav trbuh!

John Herdman duhovito je komentirao naslovnicu 24sata na kojoj je gol s listom javora na ustima i međunožju. U međuvremenu, stigao je i duhovit i neprovjeren odgovor Toronto Suna da su njihova m**a veća

VIDEO

Znate, imat ćete problema s mojom ženom zbog te naslovnice, nemam baš toliki trbuh, kazao je dobro raspoloženi izbornik kanadske reprezentacije John Herdman

POGLEDAJTE VIDEO: Rat naslovnicama komentiraju novinar 24sata i kolega iz Kanade

Podsjetimo, kanadski izbornik pokušao je motivirati svoje igrače porukom "sje... ćemo Hrvatsku", nakon čega smo u 24sata objavili naslovnicu s natpisom "Jezičinu imaš, vidjet ćemo imaš li mu.." sa slikom golog Herdmana s javorovim listom na strateškom mjestu.

Toronto Sun je odogovorio naslovnicom na kojoj su citirali slogan svoje NFL lige "We have bigger balls" i bilo je jasno da će to biti glavna tema press konferencije. 

- Odtad se držimo dalje od medija, ali kada te nazove supruga i kaže ti da moraš malo više vježbati, znaš da se nešto događa, haha - rekao je Herdman.

Je li vas ta fotomontasža u našem listu uvrijedila?

- Moja supruga vas traži, ne vjeruje da imam tako veliki trbuh, da jedem previše - nastavio se šaliti Herdman i dodao:

- Znate, mi smo nekad igrali s Bermudima, a sada igramo s Hrvatskom.... Nisam genije, ali ovo je luda priča, nadam se da ću jednoga dana o ovome nešto i napisati jer ovo je sve skupa luda priča. 

Vaš sin je trenirao s Dinamom? Što ste iz toga naučili?

- Da igraju odlično u sustavu 4-3-3. Vidio sam i tada da oni s 12 godišnjacima rade na mnogo većem nivou. Dvije godine sam putovao praznicima u Hrvatsku da bih gledao sina. Nije shvaćao kako nogomet fizički može biti zahtjevan.

Skida li izbornik ovakvim izjvama s vas igrača pritisak?

- Sve to što se događa neće Modrića, Kovačića... učiniti motiviranijim, oni su odlični igrači, nisu zbog motivacije skoro osvojili SP u Rusiji, nego zbog kvalitete. Počeli smo s dna, sada smo ovdje, uz sav respekt Hrvatskoj, bit će nam teško, ali i njima - kazao je Stephen Eustaquio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Izbornik Kanade o naslovnici 24sata: Moja žena će vas tražiti zbog toga. Nemam takav trbuh! 01:02

Koga je to u konačnici više motiviralo, vašu ili našu reprezentaciju?

- Kanada je čekala 36 godina da dođe na SP, i za nas nema veće motivacije od toga. Čeka nas velika utakmica, imamo priliku igrati protiv igrača kao što su Modrić, Brozović, Kovačić... Vrlo sam uzbuđen zbog jedne tako velike utakmice. Spremni smo, bit će to odlučujući susret za nas, za nas je ovo sad ili nikad, moramo se iskazati ako želimo ostati na SP-u i dalje. Svjesni smo težine utakmice, ali jedva je čekamo, dugo smo se borili i spremali za ovo i spremni je čekamo. Na kraju obje momčadi moraju u ovom susretu pobijediti - rekao je veznjak Kanade Stephen Eustaquio koji igra u Portu i dodao: 

- Nosili smo se dobro s Witselom, Hazardom... a sada nas čekaju Modrić, Kovačić, Brozović... koji su odlični igrači, ali zato smo tu da bismo igrali s njima. Tu sam da se pobrinem za njih i da njima otežamo dan. Na kraju dana mi moramo pobijediti - rekao je Eustaquio.

Izborniče, tko je favorit u sutrašnjoj utakmici, ili da se vratimo na početak, tko ima veća "mu**"?

- Teško pitanje. Prije turnira bili smo austsajderi, ali pokazali smo da možemo pobijediti Belgiju. Sada je drugačije - rekao je Eustaquio.

- Neke stvari su se promijenile, ali Hrvatska je top, top svjetska momčad, bit će nam to veliki test - zaključio je Herdman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe