Obavijesti

Sport

Komentari 9

Izbornik nasmijao Luku Dončića: 'Moraš bolje protiv Hrvatske'

Izbornik nasmijao Luku Dončića: 'Moraš bolje protiv Hrvatske'
3

"Moramo priznati da nismo igrali dobro. Rekao bih čak i loše. U našoj igri ima još dosta rezervi", priznao je Dončić, dok je Dragić naglasio: "Znamo da su nas Hrvati gledali pa nismo htjeli sve pokazati"

Slovenci su se, možemo ustvrditi, zagrijali za Hrvatsku. U Trstu su s 90-71 slavili protiv Italije, a bila je to prva utakmica nakon Olimpijskih igara u Tokiju u dresu reprezentacije za Luku Dončića, koji nije odigrao utakmicu za pamćenje pa mu je izbornik Aleksander Sekulić rekao da mora bolje protiv Hrvatske na što se čarobnjak Dallasa samo nasmijao...

POGLEDAJTE VIDEO: Dončić proslavio novi ugovor

Pokretanje videa ...

- Uzbuđen sam što sam ponovno u reprezentaciji. Počašćen sam što mogu predstavljati svoju zemlju. Pogotovo u takvoj atmosferi, odnosno u punoj dvorani, ovo je posebno lijepo. Moramo priznati da nismo igrali dobro. Rekao bih čak i loše. U našoj igri ima još dosta rezervi. Do utakmice s Hrvatima nema puno treninga, ali navijači mogu očekivati ​​bolju izvedbu - kazao je nakon utakmice Luka Dončić koji je za 23 minute na parketu zabio 12 poena, uz sedam skokova i pet asistencija, ali uz očajan šut iz igre: 4/12 (2/7 za tri). 

Basketball - Men - Group C - Argentina v Slovenia

Košarkaški majstor nahvalio je i Gorana Dragića, koji je obukao dres reprezentacije nakon pet godina. I bio odličan. Za 12 minuta ubacio je 11 poena!

Slovenci se počeli pripremati za Hrvate. Stigao i veteran NBA-a
Slovenci se počeli pripremati za Hrvate. Stigao i veteran NBA-a

- Kažu da je veteran, ali ipak je najbrži. Još uvijek je u dobroj formi. On je naš kapetan i naš vođa. Sigurno će biti od velike pomoći u utakmicama protiv Hrvatske i Švedske - zaključio je Dončić.

Podsjetimo, Hrvatska i Slovenija u četvrtak (30. lipnja) od 20.15 u dvorani u Stožicama igraju 5. kolo kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Basketball - Men - Group C - Argentina v Slovenia

- Svi zajedno jedva smo čekali prvu utakmicu. Po njoj mogu reći da smo mogli igrati i bolje. I to je bila prva utakmica. Određenim dijelovima možemo biti zadovoljni. Ali moramo dosta toga popraviti. Ali kad podvučem crtu, moram biti zadovoljan pobjedom. Morat ćemo biti bolji u četvrtak, kada ćemo u Ljubljani igrati protiv Hrvatske - kazao je slovenski izbornik, a Zoran Dragić je dodao:

- Znamo da su i Hrvati gledali ovu utakmicu, pa nismo htjeli sve pokazati

Hrvatski košarkaši ugostit će Finsku u Rijeci: Ovo je grad koji podržava našu reprezentaciju
Hrvatski košarkaši ugostit će Finsku u Rijeci: Ovo je grad koji podržava našu reprezentaciju