Obavijesti

Sport

Komentari 2

Izbornik Ukrajine: Prošle noći palo je 330 raketa na nas. Htjeli smo donijeti malo sreće narodu

Izbornik Ukrajine: Prošle noći palo je 330 raketa na nas. Htjeli smo donijeti malo sreće narodu

Ne mislim da je Bosna i Hercegovina pobijedila samu sebe. Naši igrači u napadu napravili su razliku i iskoristili smo njihovu promjenu formacije, rekao je Serhij Rebrov

VIDEO

Ukrajinska nogometna reprezentacija na kontroverzan je način ispala u kvalifikacijama za Euro, nedosuđenim penalom protiv Italije u nadoknadi koji im je mogao donijeti izravno mjesto u Njemačkoj, ali je sad jednu pobjedu udaljena od toga cilja. Nakon dramatične utakmice u Zenici slavila je nad Bosnom i Hercegovinom preokretom 2-1.

- Igrali smo protiv jako dobre momčadi koja je promijenila formaciju. Bili smo spremni na to, ali dok nismo dali taj prvi gol obrana BiH bila je jako dobra. Uveli smo još jednog napadača i to je bio dobar potez. Očekivali smo ovakvu utakmicu i BiH je bila jako težak protivnik - rekao je izbornik plavo-žutih Serhij Rebrov.

Najvažnije trenutke s utakmice pogledajte OVDJE.

"Zmajevi" su peti put zapeli u dodatnim kvalifikacijama za veliko natjecanje, još ih nijednom nisu prošli, a Ukrajinu u utorak na "domaćem" terenu u Varšavi čeka Island koji je šokirao Izrael u Budimpešti (4-1). Zanimljivo, Ukrajinci su se samo jednom plasirali na SP od osamostaljenja, baš u Njemačkoj 2006., ali su od 2012. redoviti sudionici Eura. I sad bi mogli nastaviti niz.

- Ne mislim da je Bosna i Hercegovina pobijedila samu sebe. Naši igrači u napadu napravili su razliku i iskoristili smo njihovu promjenu formacije. Željeli smo pobjedu i napadali koliko smo god mogli. Možda je promjena formacije kod vas bila problem. U zadnjih 15 minuta kreirali smo šanse, napadali i zabili golove za pobjedu - dodao je Rebrov.

Utakmica je bila nabijena emocijama. Ukrajinu su jutro uoči utakmice ruski agresori zasuli novim granatama. Igrači su imali poseban motiv.

- Rekao sam igračima prije utakmice da se nadam da će dati malo sreće našem narodu. Prošle su nas noći granatirali, palo je 330 raketa na naše gradove i trajalo je cijelu noć. Ova je utakmica pokazala karakter naših igrača i naše nacije. Naša je misija pokazati da se borimo protiv Rusa na svim poljima - zaključio je Rebrov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu