Obavijesti

Sport

Komentari 41

Izbornik zaplakao: Tužan sam, sudac je bio najlošiji pojedinac

Izbornik zaplakao: Tužan sam, sudac je bio najlošiji pojedinac
1

U prvom poluvremenu nismo bili jaki i čvrsti da izdržimo. Primili smo golove iz dvije greške nakon kojih se bilo teško vraćati u igru, rekao je izbornik BiH M. Baždarević

VIDEO

Nogometaši Irske sinoć su u Dublinu pobijedili BiH 2-0 i plasirali se na Europsko prvenstvo. Oba gola zabio je igrač Stokea Jonathan Walters te tako razveselio svoje navijače.

S druge, pak, strane, naši su susjedi šokirani, vjerovali su da će napokon i oni proći kroz doigravanje, ali nisu uspjeli. Mehmed Baždarević reprezentaciju je preuzeo u lošem stanju s vrlo malim izgledima da se uopće domognu dokvalifikacija, ali napravio je seriju odličnih rezultata (samo ih je Belgija pobijedila) i vjerovao da će na kraju slaviti plasman na veliko natjecanje. Sada je, naravno, iznimno razočaran.

- Teško je govoriti u ovom trenutku i analizirati bilo što. Žao mi je, tužan sam zbog svih navijača - rekao je Baždarević koji je pustio suzu pa dodao:

- U prvom poluvremenu nismo bili jaki i čvrsti da izdržimo. Primili smo golove iz dvije greške nakon kojih se bilo teško vraćati u igru. U ovakvim utakmicama mora se više pokazati i na ovoj razini se ne mogu činiti takve greške koje smo skupo platili.

Irci su prvi gol zabili iz penala nakon sumnjivog igranja rukom Ervina Zukanovića...

- Mislim da je to bila prestroga odluka. Sudac (Bjorn Kuipers, op.a.) nije bio dobar, on je bio najlošiji pojedinac na terenu.

Za kraj je otkrio gdje je njegova momčad izgubila šansu...

- U Zenici. Tamo smo morali napraviti bolji rezultat jer znali smo što nas ovdje čeka. Morali smo ovdje doputovati s vodstvom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom