Obavijesti

Sport

Komentari 9

Izgubili od nas pa se iskalili na Austriji: Nijemci su dobili +12!

Izgubili od nas pa se iskalili na Austriji: Nijemci su dobili +12!
1

Austrijanci su u prvom dijelu na krilima svojih navijača donekle i parirali Nijemcima koji su igrali jako lošu obranu, ali kada je Njemačka prvi put povela, to je za domaćine već bila izgubljena utakmica...

VIDEO

Nakon pobjede Španjolske nad Bjelorusijom, rukometaši Njemačke su ostali i bez teoretskih šansi za polufinale. Bitka za medalju je ostala samo san, ali zato im je ostala borba za peto mjesto.

Pokretanje videa...

05:02

Nakon teškog poraza od Hrvatske, Nijemci su se iskalili na domaćinima Austrijancima i pobijedili ih 34-22 u pretposljednjem kolu. Iako utakmica nije imala nekog posebnog značaja osim susreta za treće mjesto u skupini, momčad Christiana Prokopa je odigrala fantastičnu utakmicu i razbila domaćine.

Men

Austrijanci su u prvom dijelu na krilima svojih navijača donekle i parirali Nijemcima koji su igrali jako lošu obranu, ali kada je Njemačka prvi put povela, to je za domaćine već bila izgubljena utakmica. Nikola Bilyk se potpuno ugasio, Božović trošio lopte kao da su besplatne, a to je sve iskoristilo njemačko leteće krilo Timo Kastening koje je utrpalo šest golova.

Vidjelo se na Nijemcima da su i dalje glavama na utakmici protiv Hrvatske i da se teško mire s tim porazom, a Austrijanci su na početku i igrali na tu kartu. No kada se njemački stroj upalio, domaćini više nisu imali šanse.

Men

Najbolji kod Njemačke bio je već spomenuti Kastening sa šest golova, Reichmann je zabio pet, Pekeler četiri.

Austrijanci su u prvoj fazi natjecanja imali sve tri pobjede, ali u Beču ih je dočekala porcija od tri poraza. Nikola Bilyk zabio je pet komada, a Posch je dodao četiri. I to je to bilo od Austrije koja je u drugom poluvremenu potpuno nestala s terena i pomalo razočarala navijače koji su ih u velikom broju došli gledati i protiv velikih rivala.

Njemačka je tako osigurala treće mjesto, a u sljedećem kolu će grupnu fazu zaključiti utakmicom protiv Češke, a onda idu u bitku za peto mjesto. Što se tiče Austrije, sada su četvrti, a nakon utakmica protiv Bjelorusa mogu i dodatno potonuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović