Obavijesti

Sport

Komentari 36

Izradio transparent Nicolieru u čast: Jean-Michelov nećak slikao se s njim, ponosan je

Izradio transparent Nicolieru u čast: Jean-Michelov nećak slikao se s njim, ponosan je

Transparent sam naručio u Posušju u Atelieru Jukić. Koštao je 70 eura, a dobio sam ga krajem svibnja. Transparent posvećen Nicolieru ići će na sve utakmice u kojima će Hrvatska igrati s Francuskom, kaže vlasnik

VIDEO

Hrvatska je nogometna reprezentacija prije nekoliko dana na prepunom Poljudu remizirala s Francuskom (1-1). Na tribini se pojavio transparent posvećen heroju Domovinskog rata, Francuzu Jean-Michelu Nicolieru. Na transparentu stoji poruka "Merci".

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska pobijedila Francuze prvi put

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

Kao 25-godišnjak ubijen je na Ovčari, zajedno sa 199 drugih hrvatskih branitelja. Njegova hrabrost i odluka da stane na pravu stranu u "ratu koji nije njegov" ostala je upamćena do današnjeg dana. Isti transparent viđen je u Parizu na utakmici istih takmaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Transparent sam naručio u Posušju u Atelieru Jukić. Koštao je 70 eura, a dobio sam ga krajem svibnja. Transparent posvećen Nicolieru ići će na sve utakmice u kojima će Hrvatska igrati s Francuskom. Bilo da se radi o nogometu, rukometu... - priča nam vlasnik transparenta Stjepan Antunović, hrvatski navijač s austrijskom adresom.

Split: Navijači na Poljudu prate susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Antunović je spomenuti transparent nosio u Splitu, a njegov prijatelj Milan Katanušić u Parizu.

- Na žalost, zbog poslovnih termina nosam mogao otputovati u Francusku, pa sam transparent dao prijatelju koji je išao na utakmicu - kazao nam je Antunović.

Jesu li na Francuzi na transparentu prepoznali Nicoliera?

- Većina Francuza pitala je tko je to na transparentu. Nisu znali za pokojnog i njegovu sudbinu. Međutim, javila mi se obitelj Nicolier porukama putem Facebooka. Pucaju od ponosa - rekao je Stjepan.

Katanušić, koji je odnio transparent u Pariz, tom je priliko imao čast upoznati obitelj Nicoliera i s njima navijati, a susret sa nećakom heroja Domovinskog rata, Leom, ovjekovječio je fotografijom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića