Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Ja te volim, Hajduče', orilo se Rudešom! Kadeti 'bilih' u drami osvojili Kup protiv Lokomotive

'Ja te volim, Hajduče', orilo se Rudešom! Kadeti 'bilih' u drami osvojili Kup protiv Lokomotive

Bruno Durdov je u nedjelju debitirao za prvu momčad Hajduka, a sada je s kadetima osvojio Kup. Što ti je život...

VIDEO

Prva momčad Hajduka neslavno se raspala u završnici sezone i ostala bez trofeja. Juniori, kadeti i pioniri podbacili su u prvenstvu, ali kadeti su u Kupu uspjeli donijeti splitskom klubu prvi trofej ove sezone i tako barem malo uljepšati ovu sezonu gorkog okusa.

Pokretanje videa...

Poljud nakon Hajduk - Varaždin 0-1 00:30

U dramatičnoj i čvrstoj utakmici na natopljenom terenu NK Rudeša, koju su presudili jedanaesterci, Hajduk je u finalu Kupa na pobijedio vršnjake Lokomotive.

Utakmica nije prštala od prilika i uzbuđenja, a najbolju priliku na utakmic promašio je Hajdukov dijamant Bruno Durdov (17) koji je prije nekoliko dana debitirao za prvu momčad u porazu od Varaždina. Golova nije bilo u 90 minuta igre pa su se izvodili jedanaesterci.

Golman Lokomotive Kostopeč je odmah u prvoj seriji obranio penal Milišiću i donio prednost svojoj momčadi. Imali su je sve do četvrte serije kada je Ivan Bosančić skinuo jedanaesterac Godecu i ostavio svoju momčad na životu. U petoj seriji je Durdov povisio na 4-3, a igrač Lokomotive Kostelac je promašio cijeli gol i Splićani su mogli početi sa slavljem.

Razletjeli su se travnjakom igrači trenera Luke Vučka u Rudešu dok je kiša pljuštala kao iz kabla. 

'Ja te volim, ja te volim, ja te volim Hajduče', 'Večeras je naša fešta', nizali su pjesme oduševljeni kadeti Hajduka. 

- Bili smo izjednačeni po šansama, tvrda utakmica, klasičan finale. Teren je bio odličan, a žao mi je zbog penala. Svaka čast golmanu Hajduka, i on je obranio jedan. Nikad poraz, samo lekcija! - rekao je golman lokosa Maroje Kostopeč, a Hajdukov je trener Vučko naglasio:

- Teška, tvrda utakmica, u kojoj smo imali malo sreće u penalima. Kostopeč je odličan golman, dobro pokriva gol, ali uspjeli smo.

Splićani će se od 13.30 sati boriti za Kup i u uzrastu pionira gdje u finalu igraju protiv Dinama. Od 17 sati Osijek i Slaven Belupo igrat će za trofej u juniorskom uzrastu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...