Obavijesti

Sport

Komentari 8

Jamal: Problem s Anasom ne postoji, ne znam tko to izmišlja

Jamal: Problem s Anasom ne postoji, ne znam tko to izmišlja
1

Nakon što se pojavila informacija da su Sharbiniji u Hajduk poslali račun za plaće koje 'bili' braći nisu podmirili od siječnja, stigao je oštar demantij Jamala Sharbinija

VIDEO

Predsjednik Hrvoje Maleš u utorak je izjavio kako Hajduk braći Sharbini papirnato ne duguje ni lipe, no nešto kasnije u klub je stigao račun za nepodmirene plaće od siječnja. Dio medija špekulirao je kako će braća Sharbini, poput Tomasova, bez odštete otići s Poljuda, no to je odlučno demantirao njihov otac Jamal.

- Ne znam tko i zašto ovo radi, no takva informacija je očito izašla iz kluba i to od osobe koja ne želi dobro ni klubu, ni mojim sinovima, a na koncu ni predsjedniku Malešu. To me strašno ljuti, jer Ahmad i Anas nemaju pojma o tom računu, kao što nisu imali pojma ni o prethodnih 35 računa. O knjigovodstvu brinem ja, ja izdajem račune, kakve u HNL-u svakog mjeseca izdaju i svi ostali nogometaši/obrtnici. Ne znam zašto smo samo mi problem i zašto baš sada. Ovo je očito upereno protiv kluba - ljutit je bio Sharbini senior i dodao:

- Istina je što je rekao Maleš da nam Hajduk nije dugovao ni lipe i ne znam kome je u interesu da nas svađa s klubom, s kojim imamo odlične odnose. Priča se da ćemo dati Hajduk na arbitražu, a o tome nema ni govora. Pa mogli smo to tri puta do sada napraviti, ali nismo i nećemo, jer su nas iz kluba zamolili da im izađemo u susret i odgodimo plaćanje. A mi Sharbiniji držimo riječ koju damo. Sve što radimo, radimo u dogovoru s klubom i tako će biti i ubuduće.

Demantirao je Jamal Sharbini i priče kako Anas glumi ozljedu.

- Anas je bio ozlijeđen, sad je opet dobro i na raspolaganju je treneru za zadnju utakmicu. Ako bude trebalo, igrat će. I da vas preduhitrim, igrat će obojica i sljedeće godine na Poljudu ako Hajduku ne bude u interesu da ih proda u inozemstvo. Nama novac nije prioritet i nema razloga za žurbu. Sve je na Hajduku, bit će kako oni odluče - tvrdi Jamal Sharbini i dodaje kako nisu istinite ni špekulacije o povratku njegovih sinova u Rijeku.

- Nema šansi, nikad nije bilo razgovora na tu temu. Jedino ako Rijeka isplati Hajduk i 'bili' pristanu. No složit ćete se da za to baš i nema previše izgleda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu