Obavijesti

Sport

Komentari 16

Jan Lecjaks: Nisam rekao ono o gospodinu Mamiću, to je laž!

Jan Lecjaks: Nisam rekao ono o gospodinu Mamiću, to je laž!
7

Češki lijevi bek Dinama demantirao je izjavu: 'Mamić puno ulaže pa uzima proviziju od transfera, to je tako svugdje', koju je objavio češki iSport. Lecjaks kaže kako je taj dio razgovora pogrešno prenesen

VIDEO

Kad vidite koliko investira i koliko prodaje, normalno je da uzima proviziju od transfera. No ovo je Balkan i ljudi to proživljavaju puno dublje, izjava je zbog koje je morao reagirati Jan Lecjaks, ali i službeni Dinamo.

Češki lijevi bek koji je u Dinamo došao ovoga ljeta iz Young Boysa demantirao je da je to rekao, a tvrdi kako je češki novinar koji ga je intervjuirao pogrešno prenio taj dio.

- Ostao sam šokiran kad sam vidio naslove u hrvatskim medijima i sadržaj iz kojeg su citirani. Čisto sumnjam da me novinar pogrešno shvatio, ali je u svakom slučaju pogrešno prenio naš razgovor - rekao je Lecjaks i dodao:

- Za gospodina Mamića rekao sam samo da sam ga sreo nekoliko puta i da je bio izuzetno srdačan, što su mi ranije rekli i moji suigrači. Ne znam iz kojeg razloga je dio razgovora sasvim pogrešno prenesen, to nije u redu.

Javio se i Dinamo, koji se iščuđava kako je Lecjaksova izjava o Mamiću, koji je prema optužnici USKOK-a osumnjičen za gospodarski kriminal, izvlačenje 116 milijna kuna iz Dinama te poreznu prijevaru, dobila u hrvatskim medijima 'dodatne konotacije'. 

- Jan Lecjaks u Zagreb i Dinamo stigao je za vrijeme priprema prije početka sezone, a u prvom razgovoru za češke medije jedna je njegova zjava pogrešno prezentirana kroz tekst. Slučajno ili namjerno u hrvatskim je medijima nažalost odmah dobila dodatne konotacije - objavio je GNK Dinamo  na službenoj stranici.

Intervju koji je dao Lecjaks za češki iSport, kao i njegov odgovor na pitanje o Mamiću pročitajte OVDJE uz screenshot Lecjaksovog odgovora.

Ne trebate biti poliglota niti vam treba Google translate da bi ste razumjeli dio u kojem Lecjaks priča o Mamiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani