Obavijesti

Sport

Komentari 37

Krajan: San je izboriti finale. Mislim da možemo do kraja!

Krajan: San je izboriti finale. Mislim da možemo do kraja!
1

Pritisak je bio jako velik, Francuzi su imali dva igrača među Top 20 na svijetu, ali dogodili su se otkazi i mi smo to iskoristili. Ovo je san za mene, biti u finalu, rekao je Željko Krajan

VIDEO

Svaka čast navijačima, bodrili su nas kroz cijeli vikend. Ovo je stvarno čudesno. Jedna od najboljih atmosfera koje sam doživio, bez vaše podrške ovo bi bilo teško, rekao je Marin Čilić nakon pobjede nad Richardom Gasquetom 6-3, 6-2, 7-5 kojom je hrvatsku tenisku reprezentaciju odveo u finale Davisova kupa.

- Moram odati priznanje našoj ekipi, imamo odličnu, mladu ekipu. Cijelu godinu tim je odlično funkcionirao. Borna je ozlijeđen, Ivan je imao problem s ozljedom, ovo je čudo. Nadam se da ćemo igrati doma. To bi bio spektakl. Vidjet ćemo - dodao je najbolji hrvatski tenisač.

Tribine Dvorane Krešimira Ćosića u zadarskom Višnjiku bile su ispunjene do posljednjeg mjesta. Marin je iza sebe imao 7000 glasnih navijača. Hrvatska je u takvim okolnostima završila posao i 20. puta nakon što je treći dan otvorila vodstvom 2-1.

- Mislim da Gasquet nije imao nikakve šanse. Nisam bio siguran koliko sam fizički spreman. Osjećao sam se super i znao da ću igrati bolje što meč bude više odmicao. Bilo je uspona i padova, ali to tako mora biti - kazao je Čilić.

"Čestitam ekipi i Marinu na današnjem meču. Pokazao je da je vođa ove mlade ekipe. Bili smo jako složni i dali maksimum na terenu. Bili smo ozlijeđeni, ali izvukli smo sve od sebe i pobijedili pred domaćom publikom" - Ivan Dodig

Izbornik Željko Krajan ima tu čast da predvodi hrvatsku selekciju u finalu jednog od najcjenjenijih sportskih natjecanja.

- Nevjerojatan rezultat, još nismo svjesni što smo napravili. Ova atmosfera ponijela je igrače. Imamo opet priliku igrati doma pred publikom koja nas je nosila protiv ovakve ekipe. Stvarno odličan rezultat - poručio je Krajan u razgovoru za HRT.

- Pritisak je bio jako velik, Francuzi su imali dva igrača među Top 20 na svijetu, ali dogodili su se otkazi i mi smo to iskoristili. Ovo je san za mene, biti u finalu, atmosfera je nevjerojatna. Često nismo imali najbolju momčad, uspjeli smo ovo ostvariti i mislim da možemo otići do kraja - dodao je Krajan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...