Sport

Komentari 91

Jedna od naljepših tenisačica svijeta osvanula potpuno gola

Jedna od naljepših tenisačica svijeta osvanula potpuno gola

GOLE TENISAČICE Caroline Wowzniacki skinula je sve sa sebe za potrebe snimanja magazina Sports Illustrated. Njezina kolegica Cibulkova skinula se za drugi magazin

Ima nešto u tom St. Petersburgu. Prije samo četiri dana Dominika Cibulkova i Caroline Wozniacki igrale su šesnaestinu finala u tom ruskom gradu.

Cibulkova je slavila 6-4, 7-5. Kasnije je Cibulkova ispala u četvrtfinalu, a obje tenisačice nakon tog turnira skinule su sve sa sebe.

Caroline Wowzniacki (25) prihvatila je izazov i skinula je sve sa sebe za potrebe snimanja magazina Sports Illustrated, a njezina kolegica Dominika Cibulkova u oskudnom je izdanju završila na naslovnici magazina za muškarce Break. 

Dankinja koju smatraju najljepšom tenisačicom svijeta inače ne privlači pozornost izazovnim fotografijama kao što to radi Cibulkova.

Wozniacki je stala pred objektive kao od majke rođena, a tijelo su joj prekrili bojom. 

Wozniacki je trenutno 19. igračica svijeta, dvaput je igrala finale US Opena, ali u posljednje vrijeme dosta je pala u formi.

Caroline je zato odlučila uzeti malu pauzu i teniske terene zamijenila je plažom. 

- Znala sam da će trajati 14, 15 sati, ali nije mi žao. Isplatilo se. Tijekom snimanja mi se čak zavrtjelo. No sretna sam, sve je bilo nevjerojatno iskustvo - rekla je Wozniacki.

Najčitaniji članci