Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Jednoruki' Petković pokazao plave čarapice, Kovačić ležeran, Modrić pokazao da zna znanje

'Jednoruki' Petković pokazao plave čarapice, Kovačić ležeran, Modrić pokazao da zna znanje
6

Među prvima koji su pristigli na okupljanje 'Vatrenih' bili su bivši suigrači iz 'kraljevskog kluba' Luka Modrić i Mateo Kovačić, a došao je i ozlijeđeni Petković koji nije pribjegao trendu golih gležnjeva

VIDEO

Uoči početka kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru 2022. godine, spretno oko našeg fotografa uhvatilo je hrvatske nogometne reprezentativce na dolasku u hotel Amadria Park. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić o Kovačiću

Pokretanje videa...

Dalić o Kovačiću 01:20

'Vatreni' su se u ponedjeljak okupili u zagrebačkom hotelu iz kojeg su u utorak autobusom krenuli za Ljubljanu gdje će protiv Slovenije igrati prvu kvalifikacijsku utakmicu. 

Prije nego što uskoče u 'kockice', igrači su odabrali tamnije odjevne kombinacije što je pohvalno sve dok se na terenu pokazuju u dobrom svjetlu. 

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić (35) u hladni Zagreb došao je u jednostavnoj crnoj kombinaciji koju je podigla bomber jakna od tvida. Crna trenirka s džepovima, basic majica i crne antilop cipele odjevni su komadi s kojima Luka nije mogao pogriješiti, ali drugi put bi ga ipak voljeli vidjeti u toplijim tonovima. Naravno tu je i neizostavna maska koju je Luka promišljeno odabrao.  Nakon dobivenog žutog kartona tijekom utakmice protiv Celte, Real Madrid žalio se na odluku suca, ali danas se 'kraljevski klub' ne mora brinuti jer Modriću dajemo palac gore. 

Zagreb: Okupljanje hrvatskih nogometnih reprezentativaca

U crnom tonu kofer je do hotela dovukao i Josip Brekalo (22) koji će iz dresa Wolfsburga ipak uskočiti u hrvatski. Zabrinut je bio hrvatski izbornik Zlatko Dalić jer su Nijemci Sloveniju stavili na 'crvenu listu' što znači da bi na povratku u klub Brekalo morao u dvotjednu karantenu. Osim klasične crne zimske jakne i crne trenirke koje mu priznajemo jako dobro stoje, kod Brekala su, osim njegovog dolaska u reprezentaciju, u odjevnoj kombinaciji bijele tenisice jedina svjetla točka. 

Zagreb: Okupljanje hrvatskih nogometnih reprezentativaca

Bruni Petkoviću (26) uoči početka kvalifikacijskog ciklusa baš i nije zasjalo. Zbog ozljede ramena otpao je za ovu reprezentativnu akciju, ali je ipak došao pozdraviti dečke. U nešto drugačijem izdanju od svojih suigrača, Petković je na sivu trenirku odjenuo bijelu sportsku jaknu koja je morala biti dovoljno udobna i komforna kako bi ju mogao zakopčati s obzirom na to da se ispod nje nalazi imobilizirano rame. Osim kiselog izraza lica, Petković je na sebe stavio i svijetlo-plave čarape za što dobiva svaku pohvalu jer najmanje što bismo htjeli vidjeti su goli gležnjevi. 

Zagreb: Okupljanje hrvatskih nogometnih reprezentativaca

Jednostavan i ležeran Mateo Kovačić (26) nije se previše opterećivao s onime što će odjenuti, pa je čini nam se na sebe nabacao ono što mu je prvo bilo pod rukom. S torbom na ramenu došetao se Kovačić do hotela u društvu Luke Modrića , a usput je i u dobrom raspoloženju pala 'šakica' sa slučajnim prolaznikom. Mateo je na sivu trenirku odjenuo tamno plavu hoodicu uz većini nogometaša omiljenim bijelim tenisicama. Mateo je od četvorice igrača zasjeo na posljednje mjesto današnjeg modnog suda, ali to je naravno manje bitno jer je tijekom utakmice protiv Sheffield Uniteda (2-0) bio jedan od najboljih na terenu. Impresivnim nastupom u dresu Chelsea pomogao je momčadi prolazak u polufinale engleskog FA kupa. 

Zagreb: Okupljanje hrvatskih nogometnih reprezentativaca Zagreb: Okupljanje hrvatskih nogometnih reprezentativaca
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana