Sport

Komentari 26

Jedva da je i svanulo: Kante na okupljanje repke uranio 5 sati

Jedva da je i svanulo: Kante na okupljanje repke uranio 5 sati

Veznjak Chelseaja N'Golo Kante je na okupljanje francuske reprezentacije stigao u 6:30 sati, iako je dogovoreni termin bio 12 sati. Francuska u kvalifikacijama za Euro igra s Moldavijom i Islandom

Francuska reprezentacija u ponedjeljak je krenula s pripremama za novi kvalifikacijski ciklus. Didier Deschamps je svojim igračima odredio da se okupe u podne u bazi Clairefontaine, ali Kovačićev suigrač iz Chelseaja N'Golo Kante se ukazao s prvim zrakama sunca.

Simpatični Kante u trening bazu je stigao ranom zorom, u 6:30 sati, čak pet i pol sati ranije nego što je trebao! Na reprezentativnu dužnost se javio i prije nego izbornik...

Ranije je stigao i igrač Bayerna Kingsley Coman. On se pojavio oko 11, očekujući vjerojatno da će biti prvi i da će ostaviti dobar dojam na izbornika koji ga je pozvao u reprezentaciju prvi put nakon studenog 2017. godine. Nije se nadao da će Kante i njega nadmašiti.

Vozi Mini Cooper, ne gura se u prvi plan

Kante je jedan od najomiljenijih nogometaša današnjice, o njemu se izvan terena ne govori puno, a u prvi plan iskoči jedino ovakvim neobičnim, a pohvalnim potezima.

Tako je krajem prošle godine Football Leaks objavio da je Francuz  odbio potpisati dokumente koji bi mu uštedjeli oko milijun eura godišnje od poreza. Umjesto toga je od Chelseaja zatražio "normalnu" plaću.

Na treninge londonskog kluba stiže u bijelom Mini Cooperu, a nakon pobjede protiv Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva gotovo je ostao bez prilike da proslavi s trofejom prvaka jer se nije želio gurati među suigračima. Srećom, intervenirao je Steven N'Zonzi koji je tražio od ostalih igrača da dopuste i Kanteu da proživi svoj trenutak.

Najčitaniji članci