Sport

Komentari 77

Jel' ova naša? Prsata borkinja balkanskih korijena u MMA-u

Jel' ova naša? Prsata borkinja balkanskih korijena u MMA-u

Rachael (25) stiže s Havaja, što znači da se bori pod američkom zastavom, ali prezime joj sugerira kako vjerojatno ima i balkanske krvi. Smatraju je jednom od najatraktivnijih borkinja u MMA svijetu

Kod predstavljanja boraca i borkinja u MMA-u pogled većine muškaraca često zaluta tamo iza gdje su ring djevojke. U slučaju Rachael Ostovich, to je sasvim druga priča.

Postoje barem dva razloga zašto je ona u centru pažnje.

Rachael (25) stiže s Havaja što znači da se bori pod američkom zastavom, a osim izgleda, ima i zanimljivo prezime zbog kojeg smo zaključili kako vjerojatno ima balkanske korijene. Smatraju je jednom od najatraktivnijih borkinja u MMA svijetu.

Bori se u Invicti, organizaciji pod okriljem UFC-a koja promovira ženske borbe na američkom tlu. Zasad je na tri pobjede i tri poraza, a posljednju borbu imala je proteklog vikenda kad je doživjela težak poraz.

Christine Ferea žestoko ju je prebila i sudac je morao prekinuti borbu. No Rachael je već najavila kako će se vratiti jača nego ikad. Prije nego je potpisala profesionalni ugovor, imala je šest amaterskih pobjeda zaredom.

Najčitaniji članci