Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Jelena poručila Ani: Ima i važnijih stvari od tenisa...

Janković je pružila potporu kolegici Ani Ivanović, nakon što je ispala iz Top 50 pala joj je volja za tenisom. Jelena je rekla da mora ostati pozitivna

Verano
Foto: Verano
4 komentara

U krizama je potrebno ostati pozitivan. U životu će uvijek biti dobrih i loših trenutaka. Ali, kada je loše potrebno je okružiti se pozitivnim ljudima. Moraš vjerovati u sebe, u svoje mogućnosti i da je povratak moguć. Ali, napredak neće pasti s neba. Moraš ga zaslužiti paklenim radom, govori trenutno najbolja srpska tenisačica, Jelena Janković koja se preko medija odlučila pružiti potporu mlađoj reprezentativnoj kolegici Ani Ivanović. Ani trenutno ne ide baš najbolje. Bivša prva tenisačica svijeta upala je 'crnu rupu', izgubila je na samopouzdanju, te je ispala iz prvih pedeset tenisačica svijetai (sada je 58.). Jelena  joj se obratila s punim pravom. Naime i ona je prošle godine imala mnogih problema. U sezonu je ušla kao prva tenisačica svijeta, no cijelo je vrijeme tražila formu. Novu sezonu dobro je počela, te trijumfirala na prvom Mastersu u Indian Wellsu.
- Jako je teško dijeliti savjete, ipak nisam ja psihijatar. Međutim, tenis je samo igra i u životu postoje mnogo važnije stvari. Teško nam padne kada izgubimo meč. Ali morate biti svjesni da ljudi u cijelom svijetu pogibaju i umiru od raznih bolesti. I zašto da se onda živciram zbog poraza? To je samo igra. Moraš se truditi zadržati osmijeh na licu i nastaviti dalje - iskrena je bila beogradska tenisačica za Press.

Naši partneri pišu
Message