Obavijesti

Sport

Komentari 8

Jesenice "popile" sedmicu uz tri komada Aarona Foxa

Jesenice "popile" sedmicu uz tri komada Aarona Foxa
1

Hokejaši Medveščaka u Domu sportova su dobili Jesenice čak 7-2. Odličnu partiju pružio je Fox, a 'medo' je zabio najviše u jednoj utakmici u sezoni

VIDEO

I nikom nije lepše neg je nam, samo da je tako svaki dan, zaorilo se Ledenom dvoranom nakon što je Aaron Fox kompletirao "hat-trick" za vodstvo 5-1 protiv Jesenica. Slovenci su "medvjedima" došli kao naručeni, trebao im je netko koga će poptuno razbiti. A Jesenice u nedjelju navečer jednostavno nisu imale šanse. Sve što su uspjeli napraviti je izjednačiti na 1-1 početkom druge trećine, no raspoloženi Medveščak, a osobito Aaron Fox, pobrinuli su se da iz Doma sportova odu sa sedam komada, koliko su dobili i u prvom kolu EBEL-a. Bila je to rekordna pobjeda Medveščaka ove sezone i prva utakmica u kojoj su zabili više od šest golova.
- Ne sjećam se kada sam zadnji put skupio pet bodova u jednoj utakmici. No bilo je i vrijeme da počnem igrati, jer me klub zato doveo. Nisam dosad imao baš najbolju sezonu, ali valjda će sad napokon biti bolje - rekao je Fox, koji je uz tri gola dodao i dvije asistencije.
- Bilo je vrijeme da na domaćem ledu našoj publici priuštimo dobru zabavu, zaslužili su to - zadovoljan je bio Fox.
Uz tri njegova gola, po jedan su zabili Ouellette, Guidarelli, Smyth te Chris Powers, kojemu je to bio prvi gol u profesionalnoj karijeri.
Osim što je momčad odigrala pravu utakmicu, pokazalo se da je Ted Sator vrhunski stručnjak. Ispremiješao je linije, Powersa gurnuo u napad, Guidarellija prebacio u drugu liniju i odmah se vidjelo da Medveščak lakše igra prema naprijed i puno zabija.
- Sator je rekao da želi imati dvije prave napadačke linije, a ne samo jednu. I vidjeli ste, odlično ih je posložio, dečki su sjajno odigrali i vrlo je važno da smo dobili Jesenice uoči teškog rasporeda koji je pred nama - komentirao je bio predsjednik Damir Gojanović.
Da stvar bude bolja, Olimpija je izgubila u Ljubljani od Vienna Capitalsa 6-2 i Medveščak uoči gostovanja u Beču i Salzburgu ima velikih pet bodova prednosti pred Slovencima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu