Obavijesti

Sport

Komentari 9

Jesu li Simpsoni nakon Trumpa i Gage predvidjeli finale SP-a?

Jesu li Simpsoni nakon Trumpa i Gage predvidjeli finale SP-a?
1

Navijači Portugala i Meksika zasigurno se nadaju da su Simpsoni 1997. zaista predvidjeli budućnost spojivši u finalu SP-a ove dvije momčadi. Nakon Gage i Trumpa ništa nije nemoguće...

VIDEO

Epizoda Simpsona iz 1997. rasplamsala je nade Meksikanaca i Portugalaca za osvajanje naslova svjetskog prvaka u Rusiji.

Ovaj animirani sitcom očito ima talent za predviđanje budućnosti. U epizodi staroj 18 godina predvidjeli su predsjedničku kandidaturu Donalda Trumpa. Osim toga, obistinila se i činjenica da će Disney kupiti 21st Century Fox te da će Lady Gaga nastupiti na finalu Superbowla.

A sada se ljudi diljem svijeta pitaju jesu li Simpsoni predvidjeli i finale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Društvenim mrežama širi se epizoda iz 1997. pod nazivom 'The Cartridge Family', u kojoj se građanima Springfielda govori da pogledaju utakmicu i odluče koja je nacija najbolja na svijetu - Meksiko ili Portugal.

Još jedna scena iz serije govori da možda i nije riječ o pukim teorijama zavjere. Naime, na TV reklami u ovoj epizodi može se vidjeti igrač Meksika kako uživa u jacuzziju okružen djevojkama u bikinijima, što se navodno dogodilo na njihovom partiju uoči Svjetskog prvenstva.

Portugalske novine Eco ovaj detalj povezuju sa skandalom koji je nedavno potresao meksičku reprezentaciju, koja je navodno partijala s nekoliko žena prije početka turnira.

Da je Portugal završio prvi u skupini B, ove dvije momčadi mogle su se susresti prije finala, ali Cristiano Ronaldo je prvo fulao penal, a zatim je s bijele točke Iran došao do izjednačenja što je pomoglo Španjolcima da dođu na vrh tablice.

Reakcija fanova na društvenim mrežama toliko je velika da se oglasio i Bayer Leverkusen.

Njemački prvoligaš objavio je na Twitteru:

- Navodno postoji epizoda Simpsona koja predviđa Meksiko u finalu Svjetskog prvenstva... Zna li netko gdje možemo pronaći epizodu koja predviđa Bayer 04 Leverkusen kao osvajače Bundeslige 2018./19.?

Jedan je 'tviteraš' obećao da će obrijati Simpsone na glavu, ako Portugal i Meksiko stvarno dođu do finala, dok je drugi napisao:

- Sad shvaćam. Ronaldo je fulao penal kako bi Portugal završio na drugom mjestu u skupini i tako ostvario predviđanja Simpsona.

A evo i cijele epizode, za sve znatiželjnike koji žele zaviriti u budućnost:

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske