Obavijesti

Sport

Komentari 25

Joe Hart: Sada barem imamo trenera koji zna kako se zovem

Joe Hart: Sada barem imamo trenera koji zna kako se zovem
1

Golman engleske reprezentacije Joe Hart izjavio je da trener golmana za mandata Fabija Capella, Franco Tancredi, nikako nije mogao zapamtiti njegovo pravo ime

VIDEO

Premda Joe ne zvuči teško pamtljivo, talijanskom treneru vratara u stožeru bivšeg izbornika Talijana Fabija Capella lakše je bilo zvati ga John.

- Ako ništa drugo, barem sada treneri u reprezentaciji znaju moje ime. Tancredi me zvao John, pa je ova promjena pozitivna – sa smješkom je rekao vratar "gordog albiona" koji na golu nacionalne reprezentacije nije poražen niti u jednom od 16 nastupa. Englezi ga već smatraju srećonošom!

Unatoč jezičnim problemima s određenim članovima njegovog stručnog stožera, Hart je ipak vrlo zahvalan bivšem izborniku Capellu.

- Za mene je rad s Capellom bila avantura, a zahvalan sam na svemu što je učinio za moju karijeru. Naravno, s jednakim zadovoljstvom i predanošću raditi ću pod svakim izbornikom, ali sam ponosan što me upravo Capello odredio za prvog vratara – izjavio je Hart na konferenciji za novinare uoči prijateljskog sraza s Nizozemskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo, upravo je trenutni, doduše privremeni, izbornik Engleza Stuart Pierce uveo Harta na veliku scenu. Naime, kao menadžer Manchester Cityja za 600.000 funti kupio ga je od Shrewsburyja. Logično je, stoga, da je Hart Pierceu dao podršku u nastojanju da postane dugotrajnija opcija na klupi nacionalne vrste.

- On je pravi kandidat, strastven je u svom poslu i pravi izbornik za Englesku – ocijenio je Hart, te se osvrnuo na ogled s Nizozemskom.

- Van Persie zabija iz svih pozicija, ali nije nezaustavljiv. Nizozemska će nam biti jedan od glavnih rivala na Euru, pa je ovo prava provjera načina na koji ćemo morati igrati na tom natjecanju. Oni su finalisti posljednjeg Svjetskog prvenstva i moramo se naučiti dobivati ovakve utakmice – zaključio je vratar engleske nogometne reprezentacije i Manchester Cityja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića