Obavijesti

Sport

Komentari 143

Joe još neće završiti karijeru: Široki Brijeg ide po Šimunića

Joe još neće završiti karijeru: Široki Brijeg ide po Šimunića
1

IDEALNO Kod nas bi se pripremio za povratak u reprezentaciju, a pomogao bi nam da budemo prvaci, kaže predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić. Stoper ima 36 godina

VIDEO

Josip Šimunić neće ove zime završiti igračku karijeru. Kapetan Dinama razmišlja o odlasku u Široki Brijeg, gdje bi odigrao još jednu sezonu.

- Sa Šimunićem sam dobar prijatelj, baš smo se nedavno vidjeli, pozdravili se. Jako ga cijenim kao igrača i kao čovjeka. Bili bismo itekako počašćeni da dođe u naš klub, u naš kraj - rekao je predsjednik Širokog Zlatan Mijo Jelić.

Šimunić više nije u igračkim planovima Zorana Mamića, vratio se Taravel, tu su Šimunović, Sigali, a vratit će se i Addy. Iako je Joe, vjerojatno, bio bolji igrač nego što će navedeni stoperi ikad biti, ovogodišnji kiksovi su ga udaljili iz prve momčadi. 

No Joe kao Joe, ponosan i prkosan, ne želi završiti karijeru. Niti klupsku, ali niti reprezentativnu! Želi se dobro spremiti kako bi zaigrao barem još jednu utakmicu za Hrvatsku.


- Kod nas bi imao idealne uvjete pripremiti se za povratak u reprezentaciju, a istodobno bi nam pomogao da osvojimo naslov i zaigramo u Europi. Ove sezone imamo samo jedan poraz, i to od autsajdera. Jedino moramo vidjeti može li se Šimunić uklopiti u naše financijske okvire - kaže Jelić.

Odlazak u Široki Brijeg bio bi Šimunićev odličan potez. U Hercegovini ga izuzetno vole i cijene, za njih je Šimunić primjer kako se voli i odnosi prema domovini.


Nema sumnje da bi se na stadionu Pecara tražila ulaznica više. Kao što nema sumnje da bi profitirao i Široki. Osim igračkoga, klub bi dobio velik marketinški "poguranac".

- Kako ne bi mogao igrati? Ako može igrati u Dinamu, može i u Širokom Brijegu - zaključio je Mijo Jelić, koji se veseli samo na spomen o "koaliciji" Šimunić - Široki, koja je, tako kažu, gotovo sve sigurnija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj