Obavijesti

Sport

Komentari 6

Joga Bonito Hebera, Osijek na pogon Mudrog, Caktaš se igra

Joga Bonito Hebera, Osijek na pogon Mudrog, Caktaš se igra
1

Iza nas je 17. kolo 1. HNL. Rijeka je s 3-0 potopila Lokomotivu, Hajduk i Osijek preokretima su došli do tri boda protiv Istre, odnosno Gorce. Dinamo je u 'šarenom' sastavu slavio kod Intera, a Rudeš uzeo treći bod

VIDEO

Ni najveći optimisti nisu očekivali da će Rijeka tako lako pregaziti Lokomotivu (3-0). Dva gola zabio je Heber, a gol i asistenciju dodao je Zoran Kvržić. Dinamo je u Zaprešiću sredio Inter s 2-0, a ponovno je na naslovnice stigao Bruno Petković koji je zabio škaricama, drugi put u sezoni.

Rudeš i Slaven Belupo odigrali su ljepoticu kola. Bilo je 1-1, a moglo je završiti barem 5-5. Sjajno su branili Ivan Banić na jednoj i Ivan Filipović na drugoj strani. Igralo se kao na 'terminu', s jedne strane na drugu, a deblji kraj izvukao je Slaven Belupo kojem je Rudeš opet uzeo bod(ove).

Hajduk je u drugom ligaškom susretu Siniše Oreščanina na klupi stigao do druge pobjede (3-1). Pala je Istra Krunoslava Rendulića koja je u Split stigla bez devet ozljeđenih igrača. Gorica je povela protiv Osijeka i imala nekoliko dobrih situacija, ali je momčad Zorana Zekića okrenula utakmicu te se revanširala za poraz u prvom njihovom susretu ove sezone u Gradskom vrtu.

Donosimo najboljih jedanaest 16. kola 1. HNL prema Facebook stranici Romantika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najboljih jedanaest 17. kola HNL-a: 4-2-3-1

Ivan Filipović - Golman Slaven Belupa branio je senzacionalno. U remiju s Rudešom primio je tek jedan gol, a branio je čudesa. Pokazuje sve bolju formu i u ovom trenutku je zasluženo ispred renomiranijeg Antuna Markovića.

Alen Grgić - Zadnjih par utakmica igra kao navijen. Odlučio je utakmicu protiv Gorice golom za 2-1. Pokazuje zavidnu fizičku spremu i moć ponavljanja. Taktički je zreliji i bez problema može igrati desnog bočnog i držati cijelu desnu stranu.

Stipe Vučur - Daleko su njegove prezentacije od onog što bi trebao pokazivati jedan prekaljeni igrač 2. Bundeslige, ali protiv Istre je odradio solidno. Zabio je gol u 3-1 pobjedi na Poljudu.

Dario Župarić - Predvodio je vrlo sigurnu obranu Rijeke protiv Lokomotive. Pod Igorom Bišćanom Dario igra sve bolje, a obrana Rijeke konačno je riješila problem prekida.

Leonard Zuta - Odlično je Makedonac zatvorio lijevu stranu i uspješno neutralizirao Lokomotivine jurišnike. Ove sezone Rijekin lijevi bek nijednom nije bio zamijenjen u ligaškoj utakmici, a s njim u redovima Rijeka je doživjela samo jedan poraz i to onaj od Gorice.

Robert Mudražija - Osijek je najlošiji period ove sezone imao u odsustvu Mudrog. Protiv Gorice je izborio treći penal ove sezone čime je ispred svih igrača HNL-a. O njegovoj kreaciji i imaginaciji ne treba ni pričati.

Ivan Šunjić - Dinamo ima zamjenu za Ademija! Šunjić je protiv Intera izborio oba žuta kartona Jasmina Čelikovića i time susret usmjerio na mlin Dinama. Igra sjajno u oba smjera.

Zoran Kvržić - Vrhunski španer, ali i zahvalni klupski igrač kojeg svaki trener želi imati u ekipi. Uništio je Lokomotivu golom i asistencijom u 3-0 pobjedi Rijeke na Rujevici.

Mijo Caktaš - Napokon je povezao dvije-tri dobre utakmice. Igra sve bolje i izgleda kao netko tko je nositelj ekipe. U 3-1 pobjedi protiv Istre sudjelovao je kod svih golova. Jedan je zabio, jednog je zabio Vučur nakon što je on prethodno pogodio prečku, a kod gola Ivanovskog rastvorio je obranu vrhunskim dodavanjem za Jaira.

Heber - Joga bonito brazilskog krilnog igrača. Jedan je zabio glavom, a jedan u stilu najvećih majstora i svojih sunarodnjaka. Sada na kontu ima devet golova i drugi je strijelac lige.

Bruno Petković - Ponovno je napadač Dinama pokazao umijeće zabijanja škaricama. Nije pogriješio Bjelica kad se odlučio za bivšeg igrača Verone jer ovaj iz kola u kolo pokazuje odličan osjećaj u igri 'target mana', a počela su i nagađanja kako bi Bruno mogao zaigrati i za reprezentaciju.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 17. kola Ivan Filipović - Golman Slaven Belupa branio je senzacionalno. U...

Objavljuje RomantikaUtorak, 11. prosinca 2018.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka