Obavijesti

Sport

Komentari 1

Jokić opet briljirao, Denver na korak do prolaska. Knicksi sjajni

Jokić opet briljirao, Denver na korak do prolaska. Knicksi sjajni

Sjajni Joker ostvario je triple-double dok su u preostalim utakmicama pobjede ostvarili Atlanta Hawksi i New York Knicksi

VIDEO

Košarkaši Denvera, najbolji sastav osnovnog dijela Zapadne konferencije NBA lige, poveli su s 3-0 protiv Minnesote u prvom krugu doigravanja.

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Minnesota Timberwolves

Nakon dvije domaće pobjede Denver je slavio u prvom gostujućem ogledu, bilo je 120-111 te sada tek jedna pobjeda Denver dijeli do drugog kruga. U izjednačenom susretu Denver je bio mali korak ispred svoga suparnika, u drugoj i četvrtoj četvrtini, a opet ga je predvodio Nikola Jokić koji je upisao 'triple-double' učinak. Postigao je 20 poena uz 11 skokova i 12 asistencija.

Jamal Murray ovaj put nije bio pucački raspoložen kao ranije, ubacio je 18 poena, ali je tome dodao šest skokova i devet dodavanja. Prvi strijelac Denvera bio je Michael Porter Jr. s 25 poena, a ostvario je i devet skokova.

Kod Minnesote je opet odličan bio Anthony Edwards s 36 poena, sedam skokova i pet asistencija, ali i treći put je bilo premalo protiv Denvera. Karl-Anthony Towns je dodao 27 koševa uz sedam skokova.

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Minnesota Timberwolves

Atlanta je pobijedila Boston 130-122 čime je smanjila zaostatak na 1-2. Nakon prve četvrtine koju je dobio Boston s 37-33, u drugoj je Atlanta okrenula rezultat na 74-67 uoči odmora te je prednost imala sve do kraja susreta.

S 32 poena Atlantu je prevodio Trae Young, a tome je dodao devet asistencija i šest skokova. Jako dobru pratnju Young je imao i Dejounte Murrayju koji je ubacio 25 poena, a ostvario je i šest skokova te pet asistencija. S klupe su Bogdanović i Bey dodali po 15 poena, svaki i po tri trice.

NBA: Playoffs-Boston Celtics at Atlanta Hawks

Kod Bostona je zakazao Jaylen Brown koji je ubacio, za njega, tek 15 poena, dok je prvo ime gostiju bio Jayson Tatum s 29 poena, 10 skokova i pet asistencija. Marcus Smart je dao 24 koša uz osam asistencija.

New York je pred svojim navijačima svladao Cleveland 99-79 te je obranom došao do prednosti 2-1 u seriji. U prvom poluvremenu Cleveland je postigao samo 32 poena što je najgori učinak sezone, a ni u nastavku nije napadački bio puno bolji.

NBA: Playoffs-Cleveland Cavaliers at New York Knicks

New York se u drugoj dionici susreta odvojio na dvoznamenkastu prednost koju je potom dodatno povećao za konačno slavlje. Prvi strijelac New York bio je Jalen Brunson koji je ubacio 21 poen uz šest asistencija i četiri skoka. RJ Barrett je dodao 19 uz osam skokova, a Julius Randle 11 uz također osam skokova.

Kod Clevelanda je dobar bio jedino Donovan Mitchell koji je ubacio 22 poena uz sedam skokova i pet asistencija, a potpuno je podbacio Darius Garland s 10 koševa i samo 4-21 šutom iz igre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše