Obavijesti

Sport

Komentari 4

Split dočekuje Jolly: Sve osim pobjede ne bi nas zadovoljilo

Split dočekuje Jolly: Sve osim pobjede ne bi nas zadovoljilo
3

Neće nam biti lako, oni su bili najbolji u prvom dijelu A-1 lige, no mi smo se sada kompletirali, igramo pred svojom publikom, najavio je Grgurević utakmicu s Jollyjem

VIDEO

Osokoljeni visokom pobjedom nad Zagrebom u Trnskom, košarkaši Splita u okviru četvrtog kola Lige za prvaka dočekuju šibenski Jolly. No unatoč sjajnom izdanju protiv aktualnog prvaka Hrvatske, Splićani se ne zavaravaju.

- Nije to realno stanje, to je bio 'jedan od onih dana', kad tebi ide sve a protivku ništa - kaže najiskusniji među 'žutima' Ante Grgurović, koji je igrao seniorsku košarku još u vrijeme kad se njegovi suigrači Marineli i Vuković nisu ni rodili.

- Ne dam se, dio sam momčadi, dat ću svoj doprinos na ovaj ili onaj način. Važno je da mi funkcioniramo zajedno, da iz dana u dan idemo naprijed, a što se mene tiče, drago mi je da u momčadi ima i par starijih. Poput Vuje, Sube i Mime, kojima se mogu požaliti.

Sa čvrstom obranom možemo se nositi sa svima, nadam se da će nas i publika podržati, kaže iskusni Grgurević

Grgurević ne dvoji tko je favorit u sutrašnjem ogledu.

- Neće nam biti lako, oni su bili najbolji u prvom dijelu A-1 lige, no mi smo se sada kompletirali, igramo pred svojom publikom i sve osim naše pobjede ne bi nas zadovoljilo. Ako odigramo čvrstu obranu, možemo se nositi sa svima. Nadam se da će nas i publika podržati, da smo joj pobjedom u Zagrebu ispisali najbolju pozivnicu.

Pomoćni trener 'žutih' Ante Nazor također poziva na oprez.

- Šibenčani su izgubili u Zaboku, no to nije mjerilo njihove kvalitete. Obično se dogodi da se momčad nakon takvog poraza digne, a momčad poput naše, nakon odlično odigrane utakmice i pobjede padne. Nadamo se da se to neće dogoditi. Uostalom, pobjeda u Zagrebu za nas nije iznenađenje. Vjerovali smo da možemo pobijediti, svjesni smo svoje kvalitete, jedino nas je malo iznenadila razlika.

Skautirali smo Šibenik i sigurno ćemo biti spremni za njihovu igru, kaže pomoćni trener Splita

Splićanima prijeti opasnost od vanjskog šuta Šibenčana, prvenstveno Hrvoja Puljka, koji im je nedavno utrpao 43 koša.

- Dobro znamo sve njihove kvalitete, skautirali smo Šibenik i sigurno ćemo biti spremni za njihovu igru – zaključuje Nazor.

Na Gripama će i uoči ove utakmice pod svod dvorane biti podignuta zastava u spomen na drugi osvojeni Kup Radivoja Koraća, onaj iz 1977. godine.

- Nastavljamo prezentaciju uspjeha naših legendarnih igrača. Pozivamo gledatelje da dođu i pozdrave ih, te da usput uživaju u dobroj košarci – kazao je sportski direktor Splita Nikola Vujčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići