Obavijesti

Sport

Komentari 36

Jones "uspavao" Machidu, a Mir je slomio ruku Minotauru!

Jones "uspavao" Machidu, a Mir je slomio ruku Minotauru!
1

Pogled na fight card UFC 140 doista je obećavao puno, ali vjerojatno se ni sam predsjednik Dana White nije nadao spektaklu koji su vidjeli gledatelji u Torontu

VIDEO

Jon Jones (24) je drugi put ove godine obranio naslov u kategoriji do 93 kilograma. S druge strane stajao je sjajni 'karate kid' Lyoto Machida. Brazilac je rundu i pol bio potpuna enigma za Jonesa. U prvoj rundi ga je pogodio ravno u bradu i Amerikanac je prvi put u karijeri izgledao 'izgubljeno'. Ipak, lakat koji je rasjekao Machidu preokrenuo je stvari, a nakon dizanja s partera Jon je pred sam kraj druge runde uhvatio Machidu i stojećki ga ugušio! 

- Prvi put u karijeri sam se našao u problemima. Vrlo je pametan borac. Drago mi je da sam ljudima, ali i sebi, dokazao da mogu primiti udarac - rekao je Jones kojem slijedi zaslužena pauza obzirom da se ove godine borio neuobičajeno puno, čak četiri puta. 

Minotaur ne zna s Mirom

Frank Mir je 2008. godine bio prvi čovjek koji je nokautirao legendarnog Minotaura, a sad je i prvi koji ga je u karijeri završio polugom. Ne samo to, već mu je i slomio ruku! 

Minoaturo se sjajno pripremio i odlično je ušao u borbu. Dvaput je direktno ručnim tehnikama pogodio Mira koji je zateturao, činilo se kako mu nedostaje jedan udarac da ga dokrajči. Amerikanac se nekako oporavio, a u parteru je uspio izvući 'kimuru'. Minotaur nije tapkao i ruka mu je nažalost slomljena. 

Nogueira je i dalje top klasa, ali treba vidjeti kakve planove UFC ima dalje s njim. 

Pobjeda Pokrajca i nokaut za sedam sekundi

I ostale borbe bile su fantastične, a izdvojit ćemo pobjedu hrvatskog borca Igora Pokrajca. Za samo 35 sekundi je nokautirao Soszynskog! Pokrajac sad ima omjer 24-8, a u UFC-u 3-3 i dvije uzastopne pobjede.

Little Nog, Minotaurov brat blizanac koji se bori u kategoriji do 93 kg, je pobjedom nad Titom Ortizom zaustavio niz poraza i kupio si ostanak u UFC-u, ali vrlo lako moguće i završio Ortizovu karijeru. Kobni su bili udarci u tijelo sredinom prve runde.

I za kraj, treba spomenuti da je Chan Sung Jung izjednačio rekord UFC-a u najbržem nokautu. Za točno sedam sekundi Južnokorejac je na pod poslao domaćeg Marka Hominicka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao