Sport

Komentari 2

Jordan rastura i u ribolovu, ulovio sabljarku od 200 kg

Jordan rastura i u ribolovu, ulovio sabljarku od 200 kg

U zadnje vrijeme češće idem u ribolov, ali... peto mjesto. To me ne čini sretnim. Nismo ulovili najveću ribu. Danas. Sutra idemo po pobjedu, rekao je klasični Jordan, oko kojeg se okupio cijeli grad

Sve što najbolji košarkaš, a za mnoge i najbolji sportaš svih vremena Michael Jordan (57) napravi - ulazi u mit. Ludilo je počelo sredinom '80-ih i ne staje.

Sad ispada da je čovjek vrhunski i u ribolovu. Na turniru u Morehead Cityju (u rodnoj Sjevernoj Karolini) zajedno sa svojom posadom ulovio je sabljarku od 200,6 kg.

Lovio je sa svog broda 'Catch 23' (u bojama Tar Heelsa s kojima je osvojio NCAA naslov), nije mu prvi put da je u Morehead Cityju, ali direktorica natjecanja Crystal Hesmer bila je, blago rečeno, oduševljena:

- Sama činjenica da tu sa nama diše isti zrak u našem gradu je dovoljno oduševljavajuća, a još kad se vratio s takvim ulovom... Cijeli grad je tu zbog njega i svima su osmijesi na licima.

- Nismo ulovili najveću ribu. Danas. Sutra idemo po pobjedu - komentirao je Jordan u svom klasičnom stilu 'Pobjeda ili ništa'.

- Odrastao sam 150 km odavde, u Wilmingtonu. Dugo je prošlo od zadnje posjete Morehead Cityju i stvarno uživam sa starim prijateljima. Zadnje vrijeme češće idem u ribolov, ali... Peto mjesto. To me ne čini sretnim - rekao je The G.O.A.T.

Jordan je nedavno, nakon ubojstva Georga Floyda, donirao 100 milijuna dolara za borbu protiv rasizmom potaknutog policijskog i bilo kakvog drugog nasilja.

- Moramo udružiti snage sa zajednicom, vladom i građanskim vođama kako bismo zajedno dugoročno djelovali. Moramo preuzeti odgovornost. Vidim i osjećam svačiju bol, bijes i frustraciju. Uz one sam koji prokazuju ukorijenjeni rasizam i nasilje nad obojenim ljudima u ovoj zemlji. Dosta nam je toga! - izjavio je veliki Michael Jeffrey Jordan.

Najčitaniji članci