Obavijesti

Sport

Komentari 11

Još uvijek lovi formu: Perković tek treća, Kubanke opet bolje

Još uvijek lovi formu: Perković tek treća, Kubanke opet bolje
1

Nažalost, nakon slabijeg rezultata u Stockholmu gdje je bila peta, Sandra niti u Rabatu nije bacala najbolje što može. S rezultatom 64,77 osvojila je treće mjesto, bio je to njezin jedini ispravni hitac od šest pokušaja

VIDEO

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković osvojila je treće mjesto na mitingu Dijamantne lige u Rabatu bacivši disk 64,77 metara.

Bio je to šesti miting Dijamantne lige ove sezone, ali tek drugi u kojem je na programu bio ženski disk.

Nažalost, nakon slabijeg rezultata u Stockholmu gdje je bila peta, Sandra niti u Rabatu nije bacala najbolje što može. S rezultatom 64,77 osvojila je treće mjesto, a zanimljivo, bio je to njezin jedini ispravni hitac od šest pokušaja.

Prvo mjesto osvojila je Kubanka Yaime Perez s rezultatom 68,28 postavivši novi rekord mitinga u Rabatu, dok je druga bila njezina sunarodnjakinja i pobjednica iz Stockholma Denia Caballero s rezultatom 65,94. Do sada je rekord držala Litavka Zinaida Sendruite koja je 2015. bacila disk 61.37 metara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na svom prvom natjecanju ove sezone u Stockholmu Perković je bila tek peta sa, za nju skromnih, 63,71 m. Po hladnom i kišnom vremenu Sandra je imala tek dva ispravna hica i to u 3. seriji 63,46 m i u zadnjoj seriji 63,71 m.

Ispred nje su se plasirale dvije Kubanke - Denia Caballero sa 65,10 m i Yaime Pérez sa 65,09 m te dvije Kineskinje - Yang Chen sa 64,25 m i Bin Feng sa 63,86 m. 

Sandra je tako po prvi puta nakon devet godina ostala izvan postolja.

Diskašice će sljedeće natjecanje u Dijamantnoj ligi imati 18. kolovoza u Birminghamu, te 24. kolovoza u Parizu, a završnica je 6. rujna u Bruxellesu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...