Obavijesti

Sport

Komentari 62

Jose: Ma, nije ovo moj naslov; Pep: Moramo ostati ujedinjeni

Jose: Ma, nije ovo moj naslov; Pep: Moramo ostati ujedinjeni
1

Znam da loše zvuči nakon poraza reći da smo igrali dobro, međutim, ja mislim da zbilja i jesmo, rekao je trener Barcelone Pep Guardiola nakon poraza od Reala (0-1)

VIDEO

Josep Guardiola prvi je put izgubio od Reala. Krivac za to je Cristiano Ronaldo koji je u finalu Kupa kralja u produžetku utakmice donio Realu prvi trofej nakon 2008. godine. U drugom činu El Clasica na Mestalli Barcelona je dominirala, a Real je slavio. 

Igrali smo dobro. Ovo nas ne smije razjediniti, imamo još Primeru i Ligu prvaka, rekao je Guardiola

- Moramo se podići, kraj sezone je blizu. Naravno da bi bilo bolje da smo pobijedili, no sezona se nastavlja. Već u subotu imamo prvenstveni ogled i samo se nadam da se primjećuje koliko toga nam je preostalo za boriti se - rekao je Guardiola i dodao:

- Real je odigrao dobro u prvome poluvremenu, mi smo bili bolji u drugome. Znam da loše zvuči nakon poraza reći da smo igrali dobro, međutim, mislim da zbilja i jesmo. Ovo nas ne smije razjediniti, moramo osvojiti Primeru, a potom i stići na Wembley (na kojem se igra finala Lige prvaka, op.a.) - kazao je Guardiola.

Jose Mourinho ponovio je taktiku iz prve utakmice. Stavio je Pepea u sredinu, povukao se i čekao iz kontre.

- Susret je bio izjednačen, nama je pripao uvod, njima nastavak. U tako važnoj utakmici kakva je bila ova nismo mnogo griješili, a i Iker Casillas je bio na visini zadatka. Moji su igrači bili usredotočeni, točno su znali što napraviti. Utakmica je bila sjajna - rekao je Jose.

- Lijepo je osvajati trofeje. Netko me prozvao trenerom kojem su titule bitne, sviđa mi se to. Naslovi su moj posao. Ova utakmica nema nikakve veze s onima koje ćemo igrati u Ligi prvaka. Svaka će imati svoje razlike i tek treba vidjeti što će ove dvije sjajne momčadi napraviti u njima. Sve je moguće. 

Naslovi su moj posao. No ovo nije samo moj naslov, ovo je zajednički naslov, rekao je Jose

- Moj posao u Realu ove sezone ide dalje od osvajanja naslova, mijenjam neke vrlo važne stvari poput strukture u klubu i mentaliteta igrača. Da nismo pobijedili jedina bi razlika bila u tome što bismo sada bili tužni. Opušten i sretan, također i ponosan na svoj tim, navijače, i sve ljude oko mene. Nije ovo moj naslov, već zajednički uspjeh koji će skinuti veliki uteg s ramena mojih igrača.

- Lijepo je započeti rad s trofejom. Neki su mediji sugerirali da bih trebao igrati sa šestoricom napadača. Iskusan sam, igrali smo kako smo igrali protiv sjajnoga suparnika, a to ovu pobjedu čini još i boljom - izjavio je Mourinho.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu