Jose Mourinho: Nikad se nisam zaljubio u Italiju... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jose Mourinho: Nikad se nisam zaljubio u Italiju...

Jose Mourinho: Nikad se nisam zaljubio u Italiju...
1

Uvijek hvatam metke prsima, tek ponekad u bitku pošaljem asistenta s pancirkom, slikovit je Jose Mourinho na upit o njegovim odnosima s medijima

VIDEO

Intervju koji je internetskim putem Jose Mourinho, trener milanskog Intera, dao portugalskom Publicu prenosi talijanska La Gazzetta dello Sport.
- Način na koji se odnosim prema medijima ima samo jednu svrhu, a to je zaštita interesa moje momčadi. Ne brinem se kakvu to sliku stvara o meni. Radim li pogrešno? To pitajte one s kojima sam u prošlosti surađivao. Uvijek hvatam metke prsima, tek ponekad u bitku pošaljem asistenta s pancirkom - slikovit je Mourinho na upit o turbulentnim odnosima sa "sedmom silom".
- Je li gotova moja ljubav veza s Italijom? Ne može biti, nikada nije započela. Ponovit ću da mi se sviđa ovdje, da mi se sviđaju Interovi navijači i sve što je teško. Iz tih sam razloga sretan čovjek.
Mourinho nije želio odgovoriti na upit u kakvim je odnosima s predsjednikom kluba Massimom Morattijem, ali je kazao da ne strahuje od gubitka posla.
- Moj posao uvijek 'visi', jer treniram momčadi koje bi mnogi htjeli trenirati. Također, ostavljam ih sjajno posložene za budućnost i narednog trenera. Ali, ako sam na rubu otkaza s osvojenim naslovom prvaka, trenutačnim vodstvom na prvenstvenoj ljestvici i izborenom osminom finala Lige prvaka, zamislite tek kako je onome tko nikako ne uspijeva ostvariti zadane ciljeve.
O susretima osmine finala Lige prvaka u kojima će se Inter ogledati protiv Mourinhove bivše momčadi, londonskog Chelseaja, Portugalac je rekao:
- Otići ću tamo i prije te utakmice, jer ne želim se vratiti direktno na utakmicu. Ne želim da me svladaju emocije tijekom utakmice, no svjestan sam da mi neće biti lako. U Chelseaju sam proveo sjajno vrijeme i ne mogu zaboraviti da igram protiv starih prijatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
VIDEO Petkovićev penal je bila kap koja je prelila čašu: Dvojica navijača porazbijala televizore
TV U GRMLJE

VIDEO Petkovićev penal je bila kap koja je prelila čašu: Dvojica navijača porazbijala televizore

Dva hrvatska navijača nisu mogla suzbiti bijes i nezadovoljstvo pa su se odlučila iskaliti na televizorima. Jedan je završio u grmlju, drugi u dvorištu. Oba s istom sudbinom