Obavijesti

Sport

Komentari 84

Jose Mourinho: Penal je 'ubio' utakmicu, svaka čast Atleticu

Jose Mourinho: Penal je 'ubio' utakmicu, svaka čast Atleticu
4

Svaka čast Atletico Madridu, čestitam im. Odlično im ide u španjolskoj ligi, a sad su izborili i finale Lige prvaka. Stvarno su sjajna momčad, priznao je Jose Mourinho

VIDEO

Atletico Madrid izbacio je Chelsea u polufinalu Lige prvaka te izborio prvi gradski finale u povijesti protiv Reala. Atletico je slavio 3-1 u Londonu.

- Polufinala ovakvih natjecanja odlučuju se u minuti. Prvo je Atleticov golman čudesno obranio, onda je penal na drugoj strani "ubio" utakmicu. Ta minuta bila je detalj koji je presudio - rekao je Jose Mourinho nakon utakmice i dodao:

- Svaka čast Atletico Madridu, čestitam im. Odlično im ide u španjolskoj ligi, a sad su izborili i finale Lige prvaka. Sjajna su momčad.

- Atletico je prava momčad koja se zna ponašati na terenu. Real je pobijedio Bayern jer je bolja momčad, a Atletico je pobijedio Chelsea jer su bili bolji u jednom odlučujućem trenutku utakmice. Nadam se da će navijači uživati u finalu - kazao je Jose Mourinho.

Costa: Nismo se bojali kad je Chelsea poveo

Diego Costa zabio je gol iz penala u 60. minuti utakmice za 2-1 u Londonu. Bio je to gol nakon kojeg su Chelseaju trebala dva da bi prošli dalje. No Atletico je utrpao još jedan, za svaki slučaj te rezervirao kartu za finale.

- Sve smo dali večeras kako bismo prošli u finale. Ostali smo mirni nakon što je Fernando Torres zabio za 1-0. Znali smo da nam samo jedan gol donosi prolazak - rekao je Diego Costa.

Filipe Luis ponovno je odigrao fantastičnu utakmicu. 

- Navijači su nam pomogli u Londonu. Bili su sjajni. Bili smo ujedinjeni na terenu i želimo dobiti sve utakmice do kraja. Real ima najbolju momčad na svijetu i sigurno nam neće biti lako - rekao je lijevi bek Atletico Madrida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 84

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo