Obavijesti

Sport

Komentari 3

Joshua poručio: Ako izgubim od Millera pucat ću si u glavu

Joshua poručio: Ako izgubim od Millera pucat ću si u glavu
1

Pokušavao sam dogovoriti meč s Parkerom za pojas, pa s Wilderom koji je radije izabrao prebiti neku 'letvu'. Nisam se dogovorio ni s Povetkinom pa sam morao prihvatiti ponudu Millera, rekao je Joshua

VIDEO

Britanski boksač i teškaški prvak po IBF, WBA i WBO verziji Anthony Joshua (29) sprema se za meč protiv neugodnog Amerikanca Jarrella Millera (30). Amerikanac u boksačkoj karijeri ima 24 borbe, pobijedio je u njih 23, a jedna je završila neodlučeno. Miller je prethodno gradio karijeru u kikboksu i ima samo dva poraza, oba od našeg Mirka Filipovića.

Napada Joshuu: Koliko imam braće i sestara? Pa... Oko 25
Napada Joshuu: Koliko imam braće i sestara? Pa... Oko 25

Prvog srpnja ove godine Anthony Joshua u Madison Square Gardenu brani svoja tri pojasa, tri svjetska naslova. Prvak stiže u New York jer nije mogao do meča sa Wilderom ili Furyjem (koji su dogovorili svoju tuču pa je onda otkazana), a preko Atlantika će i da osvoji najbogatije, američko tržište. To ne krije ni on, ni njegov promotor. Čast prvaka je važna, al' lova je važnija. Joshua ništa ne prepušta slučaju:

- On (Miller op.a.) je prvi borac kojem sam posvetio toliko pažnje. Znam kako se kreće, kako se osjeća. Gledao sam sve njegove pressice, gestikulacije. Pogledao sam njegove borbe - kazao je Joshua.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Joshua porazom može izgubiti puno toga.

- Ne želim se poskliznuti na ovu 'bananu' - dodao je Britanac.

Mnogi smatraju da Joshua izbjegava opasne protivnike, a britanski se boksač pravdao:

- Pokušavao sam dogovoriti meč s Parkerom za pojas, pa s Wilderom koji je radije izabrao prebiti neku 'letvu'. Nisam se dogovorio ni s Povetkinom pa sam morao prihvatiti ponudu Millera.

- Ne smijem si dopustiti nikakve pogreške, ako izgubim od njega mislim da ću si morati pucati u glavu - rekao je Joshua kolokvijalno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića