Obavijesti

Sport

Komentari 12

Joshua protiv borca koji jedina dva poraza ima od - Cro Copa!

Joshua protiv borca koji jedina dva poraza ima od - Cro Copa!
12

Anthony Joshua u lipnju bi pojaseve trebao braniti u New Yorku protiv Jarrella Millera. Radi se o borcu koji je bio i u kikboksingu u kojem je imao 23 pobjede i samo dva poraza. Oba od Mirka Filipovića

VIDEO

Ni Deontay Wilder ni Tyson Fury ni Dillian Whyte. Anthony Joshua (29) pojaseve bi mogao braniti u lipnju protiv Jarrella 'Big Baby' Millera (30) i u Madison Square Gardenu, piše The Ring.

Bio bio to prvi meč koji bi Joshua odradio izvan Velike Britanije, a ulog bi bila njegova tri pojasa koje drži, IBF, WBA i WBO. Na vrhu ljestvice izazivač promocija čije pojaseve ima Joshua je spomenuti Jarrell Miller, mnogima poznat iz dva okršaja protiv Mirka Filipovića u K-1.

Oba je Amerikanac izgubio i to su mu bila jedina dva profesionalna poraza u kikboksing karijeri!

K-1 World Grand Prix Finals K-1 World Grand Prix Finals

Jedina dva poraza - oba od Cro Copa

Prvi meč izgubio je od Cro Copa 2013. godine na K-1 World Grand Prixu u zagrebačkoj Areni. Mirko je slavio u četvrtfinalu sudačkom odlukom i kasnije je osvojio turnir.

Amerikanac je dobio šansu već sljedeće godine u Los Angelesu, provocirao je Mirka i najavio da će dobiti batina, ali sam je dobio, kako je Cro Cop i najavio - opet po tamburi.

Izdržao je Miller na nogama i u toj drugoj borbi, iako je nekoliko puta opasno sijevnuo Cro Copov 'trademark', udarac lijevom nogom u glavu. 

U boksu rastura

Miller je visok 193 centimetra, ima preko 130 kilograma, ali sjajno se kreće za tu težinu što je demonstrirao i u te dvije borbe protiv Mirka. S 14 godina počeo je trenirati Muay Thai kako bi se obranio od nasilnika na ulicama Brooklyna.

Prebacio se na boks i lijepe uspomene vežu ga za Madison Square Garden, u kojem je kao 19-godišnjak bio u finalu Golden Glovesa, prestižnog amaterskog boksačkog turnira u kojem je završio drugi. Usporedno s boksom Miller je ušao u kikboks.

Ukupno je odradio 23 borbe, imao je 21 pobjedu i prije nego se ozbiljno bacio u boksačke vode, dvaput ga je školovao Mirko Filipović. U boksu nema poraza, iz 24 meča ima 23 pobjede, 20 nokautom, a ima i jedan neodlučeni ishod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog