Obavijesti

Sport

Komentari 11

Joshuina izjava zapanjila Otok: Lennox je klaun, ne cijenim ga

Joshuina izjava zapanjila Otok: Lennox je klaun, ne cijenim ga
1

Razočaravajuće je čuti ovakve riječi, ali razumijem da je ta ljubomora proziašla kada sam njega i njegov tim kritizirao zbog pregovora s Wilderom, oglasio se Lennox Lewis nakon ružnih Joshuinih riječi

VIDEO

Lennox Lewis je klaun. Tako je, nimalo lijepo, o posljednjem neosporenom teškaškom prvaku govorio Anthony Joshua gostujući u emisiji Sky Sportsa "The Untold Truth".

Lewis je nakon Joshuina šokantnog poraza od Andyja Ruiza Jr.-a doveo u pitanje njegovo fizičko stanje za tu borbu, a to se bivšem prvaku nije baš dopalo.

- Ne mogu se složiti da je bio potpuno spreman - napisao je Lewis na društvenim mrežama da bi mu sunarodnjak uzvratio.

- On je klaun. Ne poštujem ga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U tom je razgovoru voditeljica napomenula da je iza Lewisa velika i bogata ostavština. Uostalom, radi se o najvećem britanskom teškašu u povijesti, a mnogi su vukli paralele među njima dvojicom.

Postao "hejter"

- Pa što? I moja je. Lennox i ja osobe smo od potpuno drugačijeg materijala.

- Razočaravajuće je čuti ovakve riječi, ali razumijem da je ta ljubomora proziašla kada sam njega i njegov tim kritizirao zbog pregovora s Wilderom. I odjednom sam postao "hejter" - oglasio se Lewis koji je doveo u pitanje uopće i Joshuinu spremnost da se bori s Amerikancem.

29-godišnji Britanac pokazao je definitivno neko novo lice kakvo je počeo u posljednje vrijeme. Ono buduće nosi mu revanš s Ruizom u Saudijskoj Arabiji 7. prosinca. Priče o borbi s Wilderom sada su lagano zaboravljene.

- Nisam fokusiran više na to. Odradio sam 22 borbe i naravno da sam gledao prema tome da uzmem sve pojaseve. Što sam drugo trebao, boriti se protiv Otta Wallina - retorički se zapitao Joshua spomenuvši ime budućeg protivnika Tysona Furyja.

- Bio sam svjetski prvak, dva puta ujedinio sam pojaseve i sad mi je cilj po drugi put postati svjetski prvak teške kategorije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...