Obavijesti

Sport

Komentari 121

Jovetić i Agüero "potopili" su Lovrenov Liverpool na Etihadu

Jovetić i Agüero "potopili" su Lovrenov Liverpool na Etihadu
10

Liverpool je izgubio 3-1 kod Manchester Cityja. Dejan Lovren bio je jedan od lošijih na terenu. Jovetić je zabio dva gola, Agüero jedan. Zabaleta je pogodio u svoj gol...

VIDEO

Prošle sezone borili su se za naslov do zadnjeg kola, a ove su se sastali već u 2. kolu. Manchester City pobijedio je Liverpool 3-1 na Etihadu. Stevan Jovetić zabio je dva gola, a Sergio Agüero jedan. Pablo Zabaleta pred kraj utakmice zabio je u svoju mrežu. Poraz Liverpoola s tribina Etihada gledao je Mario Balotelli, koji je nedugo prije utakmice potpisao ugovor s Liverpoolom.

Lovren od prve minute

Dejan Lovren od prve minute igrao je u dresu Liverpoola. Hrvatski stoper igrao je u paru sa Škrtelom. City je prvi zaprijetio i to nakon Lovrenove pogreške. 

Krivo je Dejan procijenio jednu loptu, ali Edin Džeko nije bio precizan. Imao je City još jednu dobru šansu preko Zabalete, ali njegov volej nije bio precizan. Liverpool se probudio nakon 10 minuta na Etihadu. Sterling je bio nekako najaktivniji igrač gostujuće momčadi, ali nije bilo prave prijetnje za domaće.

City je poveo u 41. minuti utakmice. Dejan Lovren izbio je loptu glavom, do nje je ispred Morena došao Stevan Jovetić, koji zabija za vodstvo Manchester Cityja.

U drugom dijelu Liverpool se dobro postavio na početku, ali igrači Cityja jednostavno su bili prebrzi. Fantastična akcija za 2-0. Ispala je cijela obrana Liverpoola. 

Jovetić je odigrao petom iz prve, Nasri je na vrijeme utrčao i dao na drugu stativu gdje je Jovetić zabio svoj drugi gol za 2-0.

Agüero zabio nakon 23 sekunde na terenu!

Liverpool se pokušao vratiti, ali umjesto da smanje vodstvo, primili su treći gol. Sergio Agüero pobjegao je Dejanu Lovrenu i mirno zabio za 3-0 u 68. minuti susreta. 

Argentinac je ušao 23 sekunde prije.

Zabaleta u svoju mrežu

Kad neće napadači Liverpoola... Pablo Zabaleta pred kraj utakmice pomogao je gostima s Anfielda ublažiti poraz. 

Od Argentinca se lopta odbila iza leđa golmana Manchester Cityja.

Obrana kao "švicarski sir"

Doveo je Liverpool Dejana Lovrena, ali nije to previše pomoglo. "Puštalo" je na sve strane protiv Manchester Cityja na Etihadu. Lovren i Škrtel morat će se još uigrati jer ovo baš nije izgledalo dobro. 

Premiership, 2. kolo: 

  • Manchester City - Liverpool 3-1 (Jovetić 41, 55, Agüero 69 / Zabaleta 83 (ag))
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem