Obavijesti

Sport

Komentari 8

Jović i Sofija sele u Englesku? Mame ih London i Newcastle...

Jović i Sofija sele u Englesku? Mame ih London i Newcastle...
1

Realovo razočaranje Luka Jović uživa u iščekivanju roditeljstva, a kod prijatelja Aleksanadra Mitrovića iz Fulhama traži informacije o životu u Engleskoj i nekretninama u Londonu

VIDEO

Realov napadač Luka Jović (22) ima jako zanimljivo proljeće. Srpski reprezentativac skupo je plaćeno razočaranje Reala koji ga nastoji barem posuditi. Jović je nedavno objavio kako će on i Sofija Milošević postati roditelji, a za vrijeme karantene psovala ga je cijela Srbija.

Pokretanje videa...

01:50

Pod upitnim je okolnostima otišao iz Madrida u Beograd jer je Sofija slavila 28. rođendan, 'istaknuo' se ne poštujući mjere tamošnje Vlade pa ga je premijerka Ana Brnabić prozvala neodgovornim bogatašem i prijetila mu istražnim organima, a u obranu mu je stao predsjednik Vučić.

Za Jovića je Real frankfurtskom Eintrachtu platio 60 milijuna eura no dečko nikako da se sastane s golom. Zidane ga je javno kritizirao, a španjolski mediji naveliko pišu kako ga se u Madridu žele riješiti barem slanjem na posudbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Talijani su pisali kako je Milan spreman dati 40 milijuna za njega, ali Crveno-crni su u krizi odnosa na vrhu Uprave (odlazak Zvonimira Bobana) pa je tamo manje-više sve na čekanju.

Za igrača koji je igrajući s ModrićemKroosom dao samo dva gola interes vlada u Engleskoj. Ozbiljne opcije su Arsenal, West Ham i uskoro prebogati Newcastle.

Bleacher report otkriva kako se Jović i Sofija kod Lukinog prijatelja i suigrača iz reprezentacije Aleksandra Mitrovića naveliko raspituju o životu u Engleskoj i cijenama nekretnina u Londonu.

Jovićevim odlaskom spasili bi se i on i Real, a Otok je izgleda najrealnija opcija. Dečko sigurno nije zaboravio igrati nogomet i zabijati golove, ali... Real ipak nije za svakoga.

REAL MADRID v CD LEGANES  2019/2020. ROUND 11.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet