Obavijesti

Sport

Komentari 11

Jovićević će priključiti Šipoša prvoj momčadi, Burtona još ne

Jovićević će priključiti Šipoša prvoj momčadi, Burtona još ne
2

Na prvom 'post-korona' treningu Dinama neće biti Robbiea Burtona i Matiasa Godoya, koji će do daljnjega biti u drugoj momčadi, Gojak je i dalje u izolaciji, a Perić ozlijeđen...

VIDEO

Igor Jovićević sutra će u jutarnjm satima odraditi prvi trening kao trener prve momčadi Dinama. Naravno, njegova era kreće u 'čudnim uvjetima', igrači će zbog cijele situacije oko korona virusa biti podijeljeni u manje skupine. U Maksimiru će biti radno, treninzi će se tijekom dana održavati na dva terena (Hitrec-Kacijan i kadetsko igralište), a svaki će trener raditi s drugom grupom igrača.

Pokretanje videa...

00:39

Prve dvije grupe će tako s treninzima zapoćeti u 10 sati, druge dvije nešto poslije 11 sati, pa će svoje treninge odraditi i posljednje dvije skupine igrača. Naravno, treneri će se svakog dana mijenjati, kako bi što prije Igor Jovićević i cijeli stožer upoznali sve svoje nogometaše. Svoje grupe igrača imat će Jovićević, Krznar, Peternac, Štefanić i Marina, dok će Žufić raditi s golmanima. 

Što se tiče igračkog kadra, tu neće biti velikih iznenađenja, prvi trening 'modrih' propustit će tek Amer Gojak i Dino Perić. BiH reprezentativac je nedavno stigao iz Sarajeva u Zagreb, pa se nalazi u izolaciji, dok je Dino Perić i dalje 'out' zbog ozljede križnih ligamenata. Standardni branič sada je u fazi rehabilitacije, njegov oporavak teče po planu, a to veseli sve u klubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Doček juniora Dinama nakon plasmana u osminu finala Lige prvaka

Igor Jovićević odmah će u seniorsku momčad gurnuti i Leona Šipoša, mladog napadača kojeg je dobro upoznao u drugoj momčadi. Leon Šipoš je ove sezone u juniorskoj Ligi prvaka zabio dva gola na gostovanju kod Manchester Cityja. Na europskoj sceni uspješan je bio i prošle sezone, tada je u Premier League International kupu zabijao Portu i Southmaptonu, a u juniorskoj Ligi prvaka Astani, moskovskom Lokomotivu i Liverpoolu.

Među igračima koji će se danas pojaviti u Maksimiru bit će još nekoliko talentiranih klinaca, zagrebačkih 'fakina' (Marin, Gvardiol, Šutalo, Franjić, Krizmanić, Hrvoj...) koji su već dulje vrijeme dio prve momčadi. Ipak, tu (za sada) neće biti Robbiea Burtona i Matiasa Godoya, oni će se seniorima priključiti postepeno, ali će do daljnjega biti u radu druge momčadi hrvatskog prvaka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu