Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jovićević: Svi smo uvjereni u nastavak ove europske bajke!

Jovićević: Svi smo uvjereni u nastavak ove europske bajke!
1

'Nije jednostavno slaviti protiv ovako dobrog Tottenhama na njihovom terenu, ali ova je momčad dorasla takvim izazovima' poručio je trener druge momčadi Dinama Igor Jovićević

VIDEO

Zabio sam taj gol, presretan sam, ali nije bitno tko je zabio, strijelac je mogao biti bilo tko. Najvažnije je što smo se plasirali u polufinale, kaže junak u pobjedu druge momčadi Dinama nad Tottenhamom Mario Ćuže.

Nogometaši Igora Jovićevića upisali su još jedan veliki europski 'skalp', plavi su u Londonu srušili Tottenham. I tako izborili vizu za polufinale Premier League International Cupa.

- Odigrali smo dobru utakmicu, oni su nas malo stisnuli u početku, ali smo se brzo snašli, jednako im odgovorili i na kraju je sve dobro završilo. Tottenham se pokazao kao jedna od boljih momčadi u ovom natjecanju, ali ne smijemo podcjenjivati ni druge momčadi. Opet, mi znamo koliko vrijedimo, a sada se veselimo polufinalu.

A tu vas čeka Reading...

- Dobro ćemo se pripremiti i za njih, kao i svaku utakmicu do sada. Odlična smo ekipa, vjerujemo u pobjedu i finale - završio je Ćuže.

Jedan od junaka velike pobjede bio je i mladi vratar Dinko Horkaš koji je u sudačkoj nadoknadi obranio veliki zicer domaćoj momčadi.

- Sigurno da sam sretan zbog te pobjede, znali smo kako će nas oni stisnuti, ali i da su dobra momčad. Kvalitetni su, igraju jako dobar nogomet, ali smo i mi pokazali kako se možemo nositi s takvim momčadima. Oni su bili snažni, jaki i nabildani, ali mi smo im uzvratili istom mjerom.

Reading?

- Polako, sada nas čeka nekoliko HNL dvoboja, a onda ćemo se kvalitetno pripremiti za Reading. Idemo korak po korak - završio je Horkaš.

Ovu generaciju uspješno, kao i u juniorskoj Ligi prvaka, vodi Igor Jovićević.

- Čestitam dečkima na trudu i naporu koji su prezentirali u Engleskoj, u ovako zahtjevnoj utakmici smo pokazali i karakter. Nije jednostavno slaviti protiv Tottenhama na njihovom terenu, ali ova je momčad dorasla takvim izazovima - kaže Jovićević, pa nastavlja:

- Ne trebamo nikoga precjenjivati, niti podcjenjivati, mi smo svjesni naše kvalitete. Znali smo da ćemo imati dovoljno prostora, kroz igru smo pojačavali agresivnost, uspješno položili i taj ispit. Dečkima je ovo velika nagrada za uložen trud, od prvog dana cilj mi je bio napraviti veliko zajedništvo, a to već dulje vrijeme imamo u svlačionici. A dok god ćemo biti takvi, možemo jako puno.

Koliko znate o Readingu?

- Ne znam još puno, ali dobra su momčad čim su pobijedili Manchester United. Vidio sam kako je jedan njihov igrač tu zabio hat-trick, sigurno su jako kvalitetni. Ne znamo još kada je na rasporedu polufinalna utakmica, ali do tada ćemo se kvalitetno pripremiti. Sada je crveni karton dobio Čalušić, to je jedan od naših iskusnijih igrača koji nam daje gard u obrani, ali ćemo se snaći. Uvjereni smo kako možemo nastaviti ovu europsku bajku - završio je Jovićević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana