Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Juan Antonio Samaranch u petak izlazi iz bolnice

Bivši predsjednik MOO-a osjeća se znatno bolje, krvna slika i tlak su u normalnim granicama i već u petak bi mogao napustiti bolnicu

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
0 komentara

Stanje bivšeg predsjednika Međunarodnog olimpijskog odbora Juana Antonia Samarancha, koji je u srijedu zbog srčanih problema hitno odvezen u madridsku bolnicu, bitno se poboljšalo, ali će u bolnici ostati još jedan dan zbog dodatnih pretraga.
- Samaranch je nakon pruženog tretmana puno bolje, krvna slika i tlak su mu sada u normalnim granicama, ali ćemo ga preventivno zadržati još jedan dan - izjavio je glasnogovornik bolnice.
Čuveni Španjolac je bio predsjednikom MOO-a od 1980. do 2001., a za svoje zasluge je dobio počast doživotnog počasnog predsjednika krovne organizacije svjetskog sporta. I nakon povlačenja sa funkcije predsjednika Samaranch je vrlo aktivan i čest je gost svečanosti širom svijeta.
Samaranchu je pozlilo tijekom humanitarne akcije koju su organizirali vratar Real Madrida, Iker Casillas i drugi tenisač svijeta Rafael Nadal.
- On je 87-godišnjak koji se trudi ispuniti ama baš sve obveze 40-godišnjaka - rekao je za Samarancha njegov sin Juan Antonio.

Naši partneri pišu
Message