Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vastić u debiju na klupi juniora Šibenika zaustavio Dinamo, Hajduk smanjio zaostatak...

Vastić u debiju na klupi juniora Šibenika zaustavio Dinamo, Hajduk smanjio zaostatak...

Čak četiri kluba bore se za naslov prvaka u 1. NL juniora, a Dinamo je u prvoj utakmici u 2024. godini kiksao protiv Šibenika. To su iskoristili Hajduk, Lokomotiva i Osijek koji su slavili i smanjili zaostatak

VIDEO

Dramatična bitka za naslov prvaka je u HNL-u. Rijeka, Hajduk i Dinamo pokušavaju se domoći trona, a ništa manje neizvjesnije nije ni u juniorskoj kategoriji gdje se naslovu nadaju Dinamo, Hajduk, Lokomotiva i Osijek.

Mladost iz Ždralova je pobjedom nad Cibalijom (3-1) u nedjelju otvorila proljetni dio sezone 1. NL juniora, a tijekom srijede je i kompletirano 17. kolo koje nam je donijelo jedno iznenađenje.

Juniori Šibenika su na svome terenu remizirali s prvoplasiranim Dinamom (1-1) i tako omogućili Hajduku da im se približi na svega jedan bod zaostatka uz utakmicu više. Modri su poveli golom Lea Rimca u 17. minuti, a izjednačio je Ivan Mučić u 72. minuti. Bio je to debi Ivice Vastića na klupi Šibenčana.

Hajduk je na svome terenu golom supertalentiranog Brune Durdova (16) u 61. minuti srušio Slaven Belupo (1-0). Riječ je o igraču koji je zimske pripreme proveo s prvom momčadi 'bilih' i zabio gol u prijateljskom ogledu protiv MOL Fehervara (5-2), a u prvom dijelu sezone je bio najbolji strijelac kadetskog prvenstva s 13 golova.

Trećeplasirana Lokomotiva je slavila kod Sesveta (2-1) i zadržala korak za 'bilima' i 'modrima'. Oba gola zabio je Ružić (31. i 65. minuta), a jedini gol za domaće zabio je Domagoj Regetaš u 75. minuti. 

Sjajnu utakmicu na pomoćnom terenu kod Opus Arene odigrali su Osijek i Varaždin. Gosti su preko Nicka Ocvireka (12. minuta) i Mahmuta Afsara (33. minuta) vodili 2-0, no Osječani su uspjeli preokrenuti. U 41. minuti smanjio je Filip Živković, šest minuta kasnije izjednačio je Amar Zahirović, a pobjedu Osijeku donio je Šimun Mikolčić u 80. minuti. On je odradio pripreme s prvom momčadi, a prvi dio sezone odradio je u Širokom Brijegu.

Juniori Rijeke lakoćom su se domogli punog plijena pobjedom protiv Gorice (3-0). Utakmica je bila riješena već u prvom dijelu, zabijali su Noel Jakac u šestoj minuti, Roko Valinčić u 25., a sedam minuta kasnije konačan rezultat postavio je Bruno Došen.

Rudeš je na stadionu Hrvatskih vitezova deklasirao Dugopolje 4-1. Svih pet golova palo je u drugom dijelu. Lukas Magđinski je u 57. minuti zabio za 1-0, četiri minute kasnije rezultat je povisio Josip Perković, a u 86. je već bilo 4-0 golom Rina Grubišića. Konačan rezultat postavio je Borna Ivanda u 88. minuti. 

Kustošija je na svome terenu pobijedila Istru 1961 (2-0). Luka Vračar načeo je goste u 45. minuti, a konačan rezultat postavio je Edvin Lukacevic u 56. minuti. 

Rezultati 17. kola, 1. NL Juniori 

Hajduk - Slaven Belupo (1-0)

Dugopolje - Rudeš (1-4)

Kustošija - Istra 1961 (2-0)

Rijeka - Gorica (3-0)

Šibenik - Dinamo (1-1)

Sesvete - Lokomotiva (1-2)

Mladost Ždralovi - Cibalia 3-1

Osijek - Varaždin (3-2)

Raspored 18. kola

Kustošija - Gorica (24. veljače, 10 sati)

Slaven Belupo - Osijek (24. veljače, 14 sati)

Lokomotiva - Šibenik (24. veljače, 14 sati)

Dinamo - Rijeka (24. veljače, 14 sati)

Varaždin - Mladost Ždralovi (25. veljače, 10 sati)

Rudeš - Hajduk (25. veljače, 12 sati)

Cibalia - Sesvete (25. veljače, 15 sati)

Istra - Dugopolje (25. veljače, 15.30 sati)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...
VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit
LJUTITI FRANCUZ

VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit

Od sljedeće sezone trebao bi nositi dres Reala i s kraljevskim klubom pokušati osvojiti svoj prvi uhati trofej, ali sinoć mu nije bilo ni do čega pa čak ni do razgovora o budućem klubu